“Mirzapur Hayranlığı Benzersiz. Eleştirmenlerin Ne Söyleyeceği Konusunda Endişelenmiyorsunuz”: Vijay Varma

SuGiBi

New member
Bu resim Instagram'da paylaşıldı (sağlayan: Vijay Varma)

Delhi:

İkiz kardeşler Shatrughan Tyagi ve Bharat Tyagi'yi hatırlayın Mirzapur dizi? İkinci sezonda, Shatrughan (Vijay Varma tarafından canlandırılıyor) ikizi Bharat'ı vururken ve sonra onun kimliğini üstlenirken görüldü. Mirzapur 3. sezonu bugün yayınlanmaya başlarken ve hayranlar Vijay Varma'nın rolünü merakla beklerken, aktör, Mirzapur İlk sezonunda bir hayran olarak.

PTI'ye konuşan Vijay Varma, Mirzapur'un geniş hayran kitlesinin oyuncularına nasıl muazzam bir “sevgi ve erişim” getirdiğini ifade etti. İkinci sezonda ikiz kardeş olarak kadroya dahil edildiğinde yaşadığı sevinci hatırladı. Web dizisinin üçüncü bölümünde geri döndüğünde Vijay Varma, “Benzersiz (dizinin popülaritesi). Bu dizinin bize ne kadar çok şey verdiğini anlatamam çünkü evet Mirzapur'daki en iyi mutfak kesinlikle (hiçbir şey izlememiş olanlar diziyi izlemiş). Yani, bu tür bir sevgi ve erişim… Eleştirmenlerin ne söyleyeceği konusunda endişelenmiyorsunuz sanki. İyi bir his.”

“İlk sezonunu izledim Mirzapur izleyici olarak. Bağlandım. İlk sezonu bitirme biçimleri çok rahatsız edici ve sürükleyiciydi. 'Bu hikayeyi izlemek istiyorum, sonra ne olacağını bilmek istiyorum' diye düşündürdü.”

“Sonra hayran kitlesinin nasıl patladığını gördüm ve 'Gerçekten diziler için hayran kitlesi olan bir ülke mi olduk? Sanırım bu türünün tek örneği bir dizi. Kutsal OyunlarVe Mirzapur“Öncüleriz… Bu yüzden ikinci sezonda rol almam istendiğinde çok sevindim,” dedi 38 yaşındaki oyuncu.

Kendisine bir senaryo teklif edildiğinde ilk yaptığı şeyin ne olduğu sorulduğunda Varma, karakterin sonunda hayatta kalıp kalmadığını kontrol ettiğini söyledi. Yönetmen Gurmeet Singh'i, ister aydınlatma, ister set, ister aksesuarlar veya karakterinin dizide giydiği kıyafetler olsun, yüzeyde değişmeyen bir evren yarattığı için övdü ve karaktere bürünmeyi kolaylaştırdı. “Sadece o beyaz gömleği, kahverengi yelek ceketi ve o pantolonu giyiyorum. (Aynı) ayakkabıları, yüzüğü ve at kuyruğunu giyiyorum. Yani, olduğum yere geri dönmüş gibi hissediyorum… Kolay geliyor. Sadece görev, bu belirli sezonu ve bu belirli sezon için duygusal eğrinizi çözmek,” dedi.

Varma, dizide canlandırdığı iki karakter hakkında, “Bu oğlanlarda sevmediğim hiçbir şey olduğunu sanmıyorum, sadece biri öldü. Umarım gelecek sezonda da ikiz olmaya devam ederler.” dedi.

İş cephesinde, Vijay Varma bundan sonra şu şekilde görülecek: Matka Kralı Ve Suriye 23. Matka Kralı Nagraj Manjule'nin yönettiği ve Suriya'nın da başrol oynadığı bir Tamil filmidir. Suç gerilim dizisi Prime Video'da prömiyer yapacaktır.

Güney Hindistan filmlerindeki atılımı hakkında konuşan Varma, “Geçmişte bir Telugu filmi yapmıştım. Çok heyecanlıyım çünkü bu büyük bir tiyatro deneyimi, hadi görelim.” dedi.

Farhan Akhtar ve Ritesh Sidhwani'nin Excel Entertainment'ı tarafından üretilen, Mirzapur 3 Prime Video'da yayınlanıyor.