Misyon: İmkansız – Son Hesaplama: Tom Cruise, sualtı dizisi için '125 pound' dalış kıyafeti giydi

SuGiBi

New member
Los Angeles:

Hollywood yıldızı Tom Cruise, kendisini dublörler için fiziksel sınıra ittiği için bilinir. Misyon: İmkansız Film franchise.

Franchise son kurulumu ile kapanıyor, Misyon: İmkansız – Son hesaplaşma, Aktör pedala adım attı, Variety.

Tonight Show'da son zamanlarda yapılan bir görünümde Cruise, Ethan Hunt'ın bir denizaltına sızması gereken son hesaplaşmada genişletilmiş dalış dizisine ayrıldı.

Çeşitliliğe göre Cruise, sahne sırasında sualtı ışıkları nedeniyle “göremediğini” söyledi. Sadece sahneyi kör etmekle kalmadı, aynı zamanda 100 kilodan fazla bir dalış kıyafeti giyerken bunu yapmak zorunda kaldı.

Cruise, “Işığın yansıması nedeniyle çoğu zaman göremiyorum” diye açıkladı Cruise.

“Öyleyse, içeri girerim, çekimleri çözdüğümüzde (hareket) çözmek için sette çok fazla zaman harcayacağım. Sonra, zor zamanlar geçiriyorum. Artı, ıslak olduğunda, ağırlıkta yaklaşık 125 kilo artar.

Bu, sualtı dublöründen ilk kez konuşmadı. Dört kez Oscar adayı daha önce, dalış ekipmanının sınırlaması nedeniyle denizaltı dizisini filme alırken kendi karbon dioksiti nefes almak zorunda kaldığını söyledi. Cruise, “Kendi karbon dioksitlerimde nefes alıyorum” dedi. “Vücutta birikir ve kasları etkiler. Bunu yaparken hepsinin üstesinden gelmelisiniz ve mevcut olmalısınız.”

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)