“Mizah ve nefret arasındaki çizgiyi çizme zamanı”

SuGiBi

New member
Bigg Boss Ott 2 Kazanan Elf Yadav kısa süre önce Chum'a karşı ırkçı sözleri için manşetlerde bulundu. Şimdi, özellikle Bigg Boss 18YouTuber'a geri döndü. Pazartesi günü Chum, tartışmayı ele almak için Instagram hikayeleri hakkında ayrıntılı bir not yayınladı.

Chum Darang: “Birinin kimliğine ve ismini saygısızlık etmek 'eğlenceli' değil. Birinin başarılarıyla alay etmek 'şaka' değil. Mizah ve nefret arasındaki çizgiyi çizme zamanı.

Sanjay Leela Bhansali'nin rolüyle alay ettiği Elvish Yadav'ın trollemesine yanıt olarak Gangubai Kathiawadi, Chum Darang, “Daha da hayal kırıklığı yaratan şey, bunun sadece etnik kökenim değildi – sıkı çalışmam ve Sanjay Leela Bhansali gibi bir vizyoner tarafından desteklenen bir filmin çok dezenfekte olması.”

Aktris, “Kuzeydoğu arkadaşlarıma ve ırkçılıkla karşılaşan herkese – seni görüyorum, seni duyuyorum ve seninle duruyorum. Hepimiz seçiyoruz, haysiyet ve eşitliği. Irkçılığa karşı seslerimizi artıralım ve empati, nezaket ve anlayış kültürünü teşvik edelim. “

Unversed, Elvish Yadav, Chum Darang'ın görünüşü ve ismiyle dalga geçtikten sonra bir podcast sohbeti sırasında yüz tepki veriyor Bigg Boss 18 İkincisi Rajat Dalal.

Elvish, Chum ile alay etti, “Karan Veer Ko Pakka Covid Thakunki Chum Kisko Pasand Aati Hai Bhai, Itna Taste Kiska Kharab Hai! Aur chum ke toh naam benim hi ashleelta hai… naam chum aur kaam gangubai kathiawadi benim Kiya köpekbalığı. [Karan Veer definitely had COVID because who even likes Chum, bro? Whose taste is that bad! And even Chum’s name itself sounds so inappropriate… Her name is Chum, and she has worked in Gangubai Kathiawadi.]””

İnternetin Elvish Yadav'ın ifadesine nasıl tepki verdiğini okumak için buraya tıklayın.

Chum Darang ve Karan Veer Mehra'nın bağı, en çok konuşulan bağlantılardan biriydi Bigg Boss 18. Her zaman birbirlerinin sırtları vardı ve hayranlar kimyalarını sevdiler. Sezon boyunca ikili, gösteri sona erdiğinde denklemlerini daha da tartışmayı ima etti.

Karan Veer Mehra eve götürdü Bigg Boss 18 Kupa, Chum Darang finalistler arasında bir yer aldı.