Model Tuğba Özay: kuvvetli duruş sergiliyor olmam üzdü değil mi sizleri?

Aslıhan

Active member
Manavgat’ta çıkan yangın felaketinde çiftliğini kaybetme endişesiyle hüngür hüngür ağlayarak yardım isteyen model Tuğba Özay, açılışa gidince tenkit noktası oldu. Özay, gelen tenkitlere ise karşılık vermekte geç kalmadı.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE

Manavgat’ta çıkan yangın ile çiftliğinin kıl hissesi yanmaktan kurtulduğunu söyleyen Tuğba Özay, İstanbul’daki kuyumcu açılışında görüntülenince reaksiyon almıştı. Yangın hala denetim altına alınmaya çalışılırken Özay’ın açılışa gidip kurdele kesmesinin yanlış olduğuna yönelik yorumlar yapılınca Özay da sessiz kalmadı. İşte Özay’ın o açıklamaları…

”Ne istediniz biliyor musunuz? Daha fazla acı çekmemi, daha hayli yanmamı, daha fazlaca gözyaşı dökmemi! Ne istediniz biliyor musunuz? Felç geçiriyorum dediğimde beni kendime geleyim diye tokatlayarak, ağlayarak hastaneye yetiştiren arkadaşlarım ve hekimlerimiz yardımıyla vücudumda oluşabilecek süreksiz ya da kalıcı travmanın niye bu kadar çabuk bedenimi terk ettiğine kızdınız!

Evet, istediniz bunu! Felç olmamı istediniz. Yangının başladığı birinci gün daha İstanbul’dayken çığlık çığlığa, ağlaya ağlaya ‘ülkemiz yanıyor , Manavgat yanıyor yetişin’ diye haykırdığımda ciddiye bile almadınız tahminen de…

Gün geceye döndüğünde, alevler daha da yükseldiğinde, yangın tüm köylerimizi vurmaya başladığında, yangın tecrübesini daha evvel hayatış ve bölgeyi hayli âlâ bilen biri olarak poyrazın da tesiriyle Akdeniz’in felakete sürükleneceğini hissedip ihtarlarda bulunduğumda, ‘koş yetişTürkiye’ dediğimde inanmadınız tahminen de!

‘Yok canım reklam yapıyor, prim kasıyor , düzmece göz yaşıdır bu , bacağını açtı , açılışa gitti , şunu desteklemiş , bu partidenmiş , Ahmet Kaya dinlermiş, oh âlâ oldu , vah ben şok , ay ben manşet’ üzere gibi gibi… Sayısız mesnetsiz haber! Sayısız hakaret! Sayısız taraflı yayın!

Bir bayan olarak 1 gün ortasında 3 kere İstanbul-Manavgat ortası seyahat yapmış olmam, bu esnada yaşadığım travmalar, gördüğüm görüntüler karşısında geçirdiğim şoklar, ani his durum iniş ve çıkışlarım, sizlerin görmediği fakat benim iliklerime dek hissettiğim acılarım, tüm bunlar karşısında bir daha de metanetli olup kuvvetli duruş sergiliyor olmam üzdü değil mi sizleri?”

TOPLUMSAL MEDYADAN AĞLAYARAK GÖRÜNTÜ ATMIŞTI…

Tuğba Özay, toplumsal medya hesabından acil yardım davetinde bulunarak görüntü ile yardım istemişti.

Çiftliğine yetişmek için apar topar yola çıkan Tuğba Özay hüngür hüngür ağlayarak, “Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha epey yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, meskenimiz, köyümüz her yer yanıyor. hiç bir yerim tutmuyor. Daha epey uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin” dedi.

TUĞBA ÖZAY FELÇ GEÇİRDİ

Hastane odasında yattığı yerden görüntü yayınlayan Özay, “Ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz meskenimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, dayanak istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiç bir yerim tutmuyor” sözlerini kullandı.

‘BÖYLE FELAKET GÖRMEDİM’

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek ‘En makus günümüzü yaşıyoruz. Ben bugüne kadar bu biçimde bir yangın görmedim’ dedi.