Müzikçi Hadise’nin bu sefer de ‘gülüşü’ beğeni yağmuruna tutuldu!

Aslıhan

Active member
Bir periyot O Ses Türkiye programında heyet üyeliği yapan ve hayli sevilen ünlü müzikçi Hadise Milano’ya gitti. Hadise son yaptığı paylaşımla toplumsal medyaya damga vurdu.

Ünlü müzikçi Hadise Milano Moda Haftası’na katıldı. Hadise marka elçisi olduğu bir mücehver markası için İtalya’ya uçmuştu. Hoş müzikçiden yeni bir paylaşım yaptı.

Müzikçi yaptığı paylaşımlar binlerce yorum ve beğeni aldı. Hadise’nin fotoğrafına yorum yapan takipçiler, ‘Beklenen Pazar fotoğrafları geldi’, ‘şuraya yeri doldurulamayan bir star gülüşü bırakalım’ üzere yorumlar geldi.

Pembe elbisesiyle İtalya sokaklarında gezen Hadise’nin pozları pek beğenildi.

Toplumsal medya takipçileri ünlü müzikçinin paylaşımına birfazlaca yorum yaptı.

Hadise paylaştığı fotoğrafın altına, “İtalya… Ay Işığı… Valentino…” notunu düştü.

Hürriyet’e verdiği röportajda Hadise, fit olmak için yanlışsız beslenmeye başladım dedi. bununla birlikte “Artık diyet işini bıraktım. Beslenmemde karabuğdaya tartı verdim. Sütü büsbütün kestim ve hiç alkol tüketmiyorum” dedi.

kuvvetli bir yapısı olduğunu da anlatan müzikçi Hadise, “Kendimi sevdiğim için özgüveni yüksek bir bayanım. Bir de geçilmesi fazlaca güç bir kalkanım var” diye konuştu.

Hoş popçu “Birkaç sene evvel bir test yaptırdım. Bu test kararında size hangi besinlerin âlâ gelip gelmediğini öğreniyorsunuz. Çıkan sonuca göre; belirli başlı kuralları hayat stiline dönüştürdüğünüzde hem daha fit oluyorsunuz birebir vakitte kendinizi daha güzel hissediyorsunuz. dedi.