Müzikçi İzel’in sahnelere döndü! Verdiği kilolarla dikkat çekti…

Aslıhan

Active member
İzel uzun bir ortadan daha sonra yine sahnelere mükemmel bir dönüş yaptı. Verdiği kilolar her insanın dikkatini çekti.

Üç ay boyuncu Bodrum’da bir otelde kalan İzel, bu müddet zarfında kucak kucak kitap okuyup, denize girip yüzerek güç toplamış, üç aylık detoks dediği devirde epey özlediği sahnelere süratli bir dönüş yaptı.

Üzüm’de sahne alan İzel Çeliköz’ü sevenleri ve hayranları o kadar fazlaca özlemişki sanatçıyı övgülere boğdular. Yoğun istek üzerine önümüzdeki hafta bir sefer daha birebir yerde sahne alacak İzel en kısa vakitte İstanbul’da birkaç yer ile dirsek temasında olduğunu ve İstanbul’da hayranlarının karşısına çıkacağının muştusunu verdi.

“KANSER DEĞİLİM”

“Hakkımda ‘kanser’ dedikodusu çıkmış… Çok eski bir arkadaşım basın topluluğundan anneme sormuş ‘İzel kanser mi oldu’ diye… Annem de rahatsız bu soru onu yeterlice berbatlaştı. Bu sefer annemi düzgünleştirmeye çalıştık.

‘İzel sen kansersin bize palavra söylüyorsun’ demeye başladı.Ben ortadan kaybolunca artık biri bir taş attı ortaya bu biçimde bir şey yayıldı. Ben kanser değilim! Müziğe küsmedim. Mümkün değil, müzik şayet olmazsa yaşayamam. Müziksiz ve aşksız mümkün değil.”

“2 AYLIK PARAM KALDI”

Koronavirüs salgınından dolayı yerlere kısıtlama gelmesi ve konserlerin iptal olmasıyla sıkıntı günler geçiren müzikçi, “Bir buçuk yıldır sahneye çıkmıyorum ekonomik dertler ben de yaşadım. Benim doğal ekstra durumlar oldu. Evvel babamın daha sonra üç yıl süren annemin rahatsızlığı ve benim rahatsızlığım oldu. Bunlar epey bütçeli şeyler helali beğenilen olsun. Bir birikimim vardı lakin bu vakitte hepsi gitti. Otomobilimi sattım. Ufak bir ölçüde kredi çektim o denli yönetim ediyorum. İki aylık param var daha sonrasında ne olacak bilmiyorum. Mutluluğun formülü bence ahlak, vicdan, adalet ve aşk” sözlerini kullandı.