Mustafa Sandal: Toplumsal medyadan bize komplo kurdular

Aslıhan

Active member
Ünlü müzikçi Mustafa Sandal Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. Geçtiğimiz gece dinleyicilerine keyifli bir gece yaşatan Sandal, seyircinin ağır ilgisiyle karşılaştı.

Kuruçeşme Açıkhava’da sahne alan müzikçi Mustafa Sandal, dinleyicisiyle bir ortaya geldi. Sahnenin açılışını klasikleşen kesimi ‘Aya Misal’ ile yapan ünlü müzikçi, keyifli bir gece yaşattı.

DÜETLER GECESİ

İkinci yarıya sürprizlerle başlayan Sandal, sahneye evvel Ersay Üner’i davet etti. ‘Hay Hay’ müziğini seslendiren Üner, seyircinin ağır ilgisiyle karşılaştı. ondan sonrasında Doğu Demirkol’u sahneye alan Mustafa Sandal ünlü komedyen ile bir arada ‘yeniden’ müziğini söylemiş oldu. Demirkol ‘Bu müzik benim için bir mucize. Çocukluğumda hayran olduğum Mustafa Sandal benimle bir arada düet yaptı. Sen beni kabul ettin. Biz de vefatına kadar yanındayız’ kelamları ile büyük alkış topladı.

Ulusal ekibe yazdığı Euro 2020 müziğiyle ilgili yapılan tenkitlere müzikçi Mustafa Sandal, “Rica ettiler para dahi almadan yazdım. Lakin yapılanlar hiç güzel değildi. Toplumsal medyada bize komplo kurdular. Kim olduğunu da biliyorum lakin söylemeyeceğim ayıp” dedi.