Navya Naveli Nanda, IIM Günlerine Bakışlarını Paylaşıyor

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Navya Naveli Nanda, zamanının çoğunu Ahmedabad'daki Hindistan Yönetim Enstitüsü'nde (IIM) geçiriyor.

Çarşamba günü, Shweta Bachchan ve işadamı Nikhil Nanda'nın kızı Navya, Karma Yüksek Lisans Programına devam ettiği IIM Ahmedabad kampüsünden bir dizi fotoğraf paylaştı.

Instagram atlıkarıncasında Navya Naveli Nanda grup arkadaşlarıyla poz veriyor.

Başlıkta şöyle yazıyor: “En iyi insanlarla en iyi kampüs.”

Geçen yıl Navya Naveli Nanda, IIM Ahmedabad'da yer aldığında, bir kısım insan onu trolledi. Prestijli kuruma girmek için parayı kullandığını iddia ettiler.

Eleştirilere yanıt veren Navya, India Today'e şunları söyledi: “Sosyal medya harika bir platform oldu çünkü birçok insana, daha önce bu tür bir erişime sahip olmayan birçok insana söz hakkı verdi. Hindistan dünyanın en iyi kurumlarından bazılarına sahip ve IIM Ahmedabad'ın bir parçası olmak inanılmaz. “Dünyanın en iyi profesörlerinden bazılarının rehberliğinde yüksek öğrenim gördüğüm için kendimi şanslı hissediyorum.”

Ayrıca şunu ekledi: “Eğer kendimi insanlar için çalışıyor olarak görürsem onların söylediklerine kızabileceğimi düşünmüyorum. Geri bildirimlere bakmak benim için çok önemli; bu beni yalnızca daha iyi bir insan, daha iyi bir girişimci ve daha iyi bir Hintli yapacak.”

“Çok farklı bir gerçeklikten geldiğimi kabul ediyorum. İnsanların bu konuda söyleyecek bir şeyleri olacak. İnsanların olumsuz söylediklerine çok fazla kafa yormuyorum; bunu yolculuğumda elimden gelenin en iyisini yapmak için kullanıyorum. diye tamamladı.

Navya daha önce de filmlerle ilgilenmediğini ve kendisi için farklı hedefleri olduğunu vurgulamıştı.