Nayanthara ve Atlee’s Rift Söylentileri Ortasında Shah Rukh Khan, Narmada’nın ‘Daha Fazla Ekran Süresi Bulamadığını’ Söyledi

SuGiBi

New member
Şah Rukh Khan. (Nezaket: PoojaDadlani)

Yeni Delhi:

Shah Rukh Khan, Cuma günü X’te (eski adıyla Twitter) Bana Her Şeyi Sor oturumuna ev sahipliği yaptı. Oyuncu, büyük başarısının tadını çıkarıyor Javan, kendine özgü zekasını canlı tutan hayranlara yanıt verdi. Ancak Shah Rukh Khan’ın bir yanıtı, filmin yönetmeni Atlee ile Nayanthara arasında her şeyin yolunda olmadığını öne süren bir rapor nedeniyle özel bir bağlamda değerlendirilebilir. Bir hayran duygularını paylaştı ve Shah Rukh Khan’a şöyle yanıt verdi: “Ben de Narmada’nın bekar bir anne olarak hikayesinin muhteşem olduğunu hissettim. Ne yazık ki olaylara bakıldığında daha fazla ekran süresi bulamadım ama aynı zamanda harika. ” Bağlam açısından Nayanthara filmde Narmada karakterini, Shah Rukh Khan ise Azad’ı canlandırdı.

Shah Rukh Khan’ın cevabına buradan bir göz atın:

Ayrıca Narmada’nın bekar bir anne olarak hikayesinin muhteşem olduğunu hissettim. Ne yazık ki şemaya göre daha fazla ekran süresi bulunamadı ama aynı zamanda harika. #Javan
— Shah Rukh Khan (@iamsrk) 22 Eylül 2023
Bir kaynak Hindustan Times’a şunları söyledi: “O [Nayanthara] Filmdeki rolü kesildiği için Atlee’ye çok üzüldü. Yani Deepika’nın [Padukone] Deepika, filmde Vikram Rathod’un (SRK) eşi olarak “özel bir görünüme” sahip. Kaynak, “bunun bir kamera hücresi olmadığını”, bunun yerine Jawan’ın “SRK” gibi görünmesinin sağlandığını belirtti. -Deepika” filmi. “Hiçbir şekilde bir kamera hücresi değildi. Jawan neredeyse bir SRK-Deepika filmi gibi görünecek şekilde yapıldı. Nayanthara güneydeki başrol oyuncusu ve dolayısıyla Jawan’a yapılan muameleden memnun değildi. Ve bu onu en azından yakın zamanda bir Bollywood projesinde göremememizin nedeni olamaz” diye ekledi kaynak.

Nayanthara’nın tanıtım etkinlikleri ve başarı basın toplantısında MIA olması sorulduğunda kaynak, aktrisin “geçmişteki kötü deneyimlerinden dolayı tanıtım yapmama politikası izlediğini” açıkladı. Nayanthara, kötü deneyimlerinden dolayı filmlerinde tanıtım yapmama politikası izliyor Geçmişte yanlış alıntı yapıldığı ve işinin tanıtım faaliyetlerine karışmak yerine harekete geçmek olduğunu hissettiği için bu iddiayı dile getirdi” dedi.

Ancak bu tür raporların ortasında Nayanthara, Atlee’nin doğum gününü kutladı. Bir BTS fotoğrafı paylaşan Nayanthara, “Doğum günün kutlu olsun Atlee. Seninle çok gurur duyuyorum” yazdı. Nayanthara, annesinin doğum günü nedeniyle Jawan basın toplantısına katılmadı. Oyuncu sanal mesaj göndererek oyuncuları ve ekibi tebrik etti.