Öncelikle hepimiz “Leydi Süperstarımız” Nayanthara'ya mutlu bir doğum günü dileyelim. Oyuncu, 18 Kasım'da 40 yaşına girdi. Şimdi oyuncu, doğum günü kutlamasından bir kesit paylaştı. Konum? Delhi. O ve yönetmen kocası Vignesh Shivan, Connaught Place'deki Kake Da Hotel'de samimi bir akşam yemeğinin tadını çıkardılar. Klipte çift, ikonik otelde leziz yemeklerin tadını çıkarırken görülüyor. Videoyu Instagram Stories'de yeniden paylaşan Nayanthara, “Şimdiye kadarki en iyi doğum günü yemeğiydi. Sadece ikimiz. O kadar gerçek ve normal hissettim ki. Uzun bir kuyrukta beklemek ve ardından en lezzetli yemekleri yemek için kalabalığın arasına oturmak şimdiye kadarki en güzel duyguydu. Bu en tatlı doğum günü için Uyirim'e teşekkür ederim.”
Vignesh Shivan, Haberyla birlikte yer almak için 30 dakika kuyrukta beklediklerini ortaya çıkardı. Ayrıca Haberyu kaydettiği için “tatlı bir yabancıya” teşekkür etti. Notunda “17 Kasım. bunca yılın en küçük doğum günü arifesi kutlaması… Bir Doğum günü arifesi yemeği gerçekten mutlu, kişisel, samimi ve çok lezzetli hissettirdi Delhi… sadece ikimiz
30 dakika kuyrukta duruyoruz
ve sonra güzel bir orta masa alıyoruz… Haberin Detaylarıda bir sürü şey oluyor!
yine de mutlu hissedebileceğim ve o anın içinde olabileceğim bir yer buldum
Bu anın yakalanmasına yardımcı olan tatlı bir yabancıya teşekkürler.” Videoya yanıt veren Nayanthara, “Şimdiye kadarki en iyi doğum günü yemeğiydi. “Çok gerçek ve normal hissettim.”
Vignesh Shivan, doğum gününde sevgilisi için Instagram Stories'de tatlı bir not yazdı. Şöyle yazıyor: “Doğum günün kutlu olsun Uyirim (sevgi ve öpücük emojileri). Sana olan saygım, sana duyduğum sevgiden milyon kat daha fazla! Sen benim için sen benim thangamey'im!” Hikayeyi Instagram'da yeniden paylaşan Nayanthara, “Seni seviyorum” yanıtını verdi ve bir öpücük ve kalp emojisi bıraktı. Bununla ilgili her şeyi burada okuyun.
Nayanthara ve Vignesh Shivan, 2022'de rüya gibi bir törenle evlendi.
Vignesh Shivan, Haberyla birlikte yer almak için 30 dakika kuyrukta beklediklerini ortaya çıkardı. Ayrıca Haberyu kaydettiği için “tatlı bir yabancıya” teşekkür etti. Notunda “17 Kasım. bunca yılın en küçük doğum günü arifesi kutlaması… Bir Doğum günü arifesi yemeği gerçekten mutlu, kişisel, samimi ve çok lezzetli hissettirdi Delhi… sadece ikimiz

yine de mutlu hissedebileceğim ve o anın içinde olabileceğim bir yer buldum

Vignesh Shivan, doğum gününde sevgilisi için Instagram Stories'de tatlı bir not yazdı. Şöyle yazıyor: “Doğum günün kutlu olsun Uyirim (sevgi ve öpücük emojileri). Sana olan saygım, sana duyduğum sevgiden milyon kat daha fazla! Sen benim için sen benim thangamey'im!” Hikayeyi Instagram'da yeniden paylaşan Nayanthara, “Seni seviyorum” yanıtını verdi ve bir öpücük ve kalp emojisi bıraktı. Bununla ilgili her şeyi burada okuyun.
Nayanthara ve Vignesh Shivan, 2022'de rüya gibi bir törenle evlendi.