“Nereye gidersem gideyim, insanlar bana Don 3, Mirzapur 3'ün ne zaman çıkacağını soruyor”: Farhan Akhtar

SuGiBi

New member
Farhan Akhtar bu görseli paylaştı. (Resim izniyle: faroutakhtar)

Mumbai (Maharashtra):

Aktör-film yapımcısı Farhan Akhtar Perşembe günü dizinin en çok beklenen üçüncü sezonunun fragman lansmanına katıldı. Mirzapur.

Medyaya seslenen filmin yapımcısı Farhan, MirzapurYıllar boyunca diziye sevgi yağdıran izleyicilere şükranlarını dile getirdi.

Fragman lansmanında Farhan ayrıca komik bir şekilde her dışarı çıktığında kendisine Excel Entertainment'ın önemli projelerinin çıkış tarihlerinin sorulduğunu paylaştı. Don 3 ve Mirzapur.

“Bunu başarıya ulaştıran seyircidir. Bu övgü aynı zamanda sahnedeki yeteneklere, yazım ekibine ve Prime Video ekibine de gidiyor. Bu insanların programda bizimle işbirliği yapmasından dolayı çok mutluyuz” dedi.

“Mirzapur dünyanın her yerindeki izleyicilerin gönlünde bir yer edindi. Nereye gidersem gideyim insanlar bana sadece üç soru soruyor; biri 'Burada ne yapıyorsun?', ikincisi ise 'Don 3 ne zaman yayınlanacak?' ' ve bana sordukları üçüncü soru 'Mirzapur 3 ne zaman gelecek?'. Dolayısıyla Mirzapur 3'ün nihayet gerçekleşmesinden çok mutluyum” diye ekledi Farhan.

Yönetmen ve Sorumlu Yapımcı Gurmmeet Singh, hayranların diziden neler bekleyebileceği konusunda şunları paylaştı: “Mirzapur'un ilk iki sezonu, Hindistan'daki yayın alanında polisiye gerilim türü için ezber bozan şeyler oldu. Mirzapur 3 ile, daha fazlasını geliştirmeye çalışıyoruz. Hızı artırın ve hikayeyi tamamen yeni bir seviyeye taşıyın, her karakterin hayatının yeni yönlerini ve boyutlarını yeni olaylarla dolu olarak keşfedin. Hayranların yeni sezonda Mirzapur'un tahtı için ortaya çıkan hesaplaşmaya tanıklık etmesinden inanılmaz derecede heyecanlıyız.”

Şunları ekledi: “Riskler çok daha arttı ve tuval kesinlikle daha da büyüdü. Üç buçuk yıllık bir aradan sonra, tıpkı izleyicilerimiz gibi biz de Mirzapur 3'ün Prime Video'daki dünya prömiyerini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Polisiye dramanın ilk sezonu 2018'de, ikinci sezonu ise 2020'de gösterime girdi. Temmuz ayında üçüncü sezonun yayınlanmasından önce aktör Ali Fazal, anılarında bir gezintiye çıktı ve Guddu rolünü yeniden canlandırırken karşılaştığı zorlukları hatırladı. Pandit.

“3. sezonun neleri kapsadığını bilmiyorum ama etrafındaki bu kadar çok yozlaşmaya rağmen masumiyetini koruyan, her şeyin özüne sahip olan bu özel çocuk için bir grafiği haklı çıkardığımı biliyorum. Ve neredeyse etkilenebilir yaştaki genç bir çocuk, Toplumdaki koşullar nedeniyle yol boyunca her türlü şeytana ve şeye dönüştü ve o, olduğu şeye dönüştü. Yani evet bu benden çok şey götürdü, ona her zaman değer vereceğim” diye paylaştı.

Şöyle ekledi, “Ait olmadığım dünya, ait olmadığım karakter ama onu, çalışmam gereken analitik yaklaşımla, onların çalışma şekliyle anlamlandırmaya çalıştım. yazdıkları, onların düşünme şekli, o bölgelerdeki insanlarla etkileşim şekli ve tabii ki kahaniyan, kahaniyan hain, bunlar her perspektiften anlatılabilir. Bu durumda, bunu Guddu'nun bakış açısından görüyorsunuz. pastanın kreması, vücut geliştirmeci var, bir çılgınlık var, gördüğünüz delilik ama bunlar bu kişinin yaşadığı temel travmaların etkileri.”

Ali ayrıca role nasıl hazırlandığını da anlattı. “Bu rolü oynayarak elde etmek istediğim bu kadar şefkatli olabilmek ve ayrıca izleyicilere böyle bir şeyi oynayabilmek, bu durumdaki bir kişinin neler yaşayabileceğini veya belki de herhangi bir şeyi görebilen birini gerektirir. Diğer durumlarda, bir hikayede sonsuz durumlar olabilir, bence bu benim en büyük zorluğumdu, kendinizi ondan uzaklaştırıp ona bakabilmek ve yargılamadan sadece gözlemleyebilmek. Bu yüzden gerçekten umuyorum ki bunu yapmaya çalıştım. büyük ekranda veya izleneceği herhangi bir ekranda biraz yürek ortaya çıkarıyor” dedi.

Yeni sezon 5 Temmuz'da Prime Video'da yayınlanacak.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)