Nikki Tamboli Üçüncü Ölüm Yıldönümünde Kardeş Jatin'i Anıyor: “Seni Çok Özledim”

SuGiBi

New member
Nikki Tamboli bu görseli paylaştı. (nikki_tamboli'nin izniyle)

Yeni Delhi:

Oyuncu Nikki Tamboli, üçüncü ölüm yıldönümünde kardeşi Jatin'i andı. Kardeşi ise 2021 yılında COVID-19 teşhisi konulduktan sonra hayatını kaybetti. Aynı zamanda tüberküloz ve zatürreyle de mücadele ediyordu. Nikki Tamboli geçtiğimiz günlerde sosyal medyada duygusal bir not paylaştı. Kardeşiyle çekilmiş bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Anlık fotoğrafta Nikki Tamboli'nin erkek kardeşinin bileğine rakhi bağladığı görülüyor.

Gönderinin başlığını Nikki Tamboli şöyle yazdı: “Kardeş kaybı hiçbir zaman tamamen iyileşmeyen bir yaradır, ancak sevgi ve anılar acı içinde güç bulmamıza yardımcı olur. Kimse beni kardeşimden daha iyi anlayamaz. Seni çok özledim kardeşim. Kardeşim inişlerimde ve çıkışlarımda hep yanımdaydı. Artık orada olmadığını anlamak kalbimi acıtıyor.. Şeytani gülüşünü ve birlikte geçirdiğimiz anları hep özleyeceğim. Bugün 3 yıl oldu ve aramızdan ayrıldı. ve hiçbir şey aynı hissettirmiyor.”

Nikki Tamboli şunları ekledi, “Bir yıl daha geçti ve kaybınızın acısı hala burada. Kahkahalarınız ve neşeniz çok özlendi. Sen olmadan dünyamın karardığını hissediyorum. Bir erkek kardeşe sahip olmak gerçekten bir nimet. Ben öyleydim. Çok mutlu. Kimse bir kardeşin yerini tutamaz. Kimse seni bir kardeş gibi sevemez.. Bil ki gece gökyüzündeki en parlak yıldızı görebildiğim gibi yukarıdan beni izliyorsun..”

“Sen benim için ilham kaynağıydın. Söz veriyorum sözlerini asla unutmayacağım. Artık yanımda olmadığına inanamıyorum. Beni yalnız bıraktın. Sensiz yaşamak benim için imkansız. Seni çok özledim.” “Çok kardeşim,” diye tamamladı Nikki Tamboli.

Bilinmeyenler için Nikki Tamboli, kariyerindeki rolüyle üne kavuştu. Büyük Patron 14 (2020). Gösterinin ikinci ikincisi oldu.