Nysa Devgan’ın Arkadaşlarıyla Jaisalmer Günlüklerinin Sayfalarını Çevirmek

SuGiBi

New member
Nysa arkadaşlarla. (nezaket: orry1)

Yeni Delhi:

Başka bir gün, Nysa Devgan’ın fantastik Jaisalmer tatilinden başka bir harika güncelleme. Nysa, bu hafta başında en iyi arkadaşı Orhan Awatramani ve arkadaşlarıyla rüya gibi bir yere gitti. Son fotoğraf setinde Nysa, Orhan ve diğerlerinin “gece yarısı güneşi” altında eğlenirken görülüyor. Sorduğunuzu nasıl anlarız? Orhan başlıkta duyurdu. Açılış slaytında beyaz bir gömlek ve kot şortla büyüleyici görünen Nysa yer alıyor. Ardından, Nysa ve arkadaşlarının sağlıklı bir yemeğin tadını çıkardığını görebiliriz. Akşam yemeği düzeni güzel görünüyor. Orhan, resimlerin yanı sıra “Gece Yarısı Güneşi” yazdı.

Bundan önce, Nysa Devgan’ın deve safari zamanına bir göz attık. Resimlerin hepsi eğlenceli. Orhan, altına, “Kiminle hatıralar yaptığına dikkat et. Böyle şeyler bir ömür boyu sürebilir.” Albüm sosyal medyada büyük ilgi gördü. Khushi Kapoor bile gönderinin altına yorum yapmaktan kendini alamadı. Orhan’ın solo fotoğrafına kitapla tepki göstererek, “Sanırım” yazdı. kitabı baş aşağı tutuyorsun.” Buna Orhan, “Bunun için kitap stilistimi kovacağım” diye cevap verdi.

Orhan Awatramani, Jaisalmer’de kaldıkları başka bir fotoğraf serisi için, “Aklımı koymak @rahat. Güzel plzzzz.” Oh, ve bir kez daha Nysa’nın OOTD’sinden etkilendik.

Nysa Devgan gerçek bir mavi moda tutkunu ve bunu yakın zamanda NMACC etkinliğinde gördük. Nysa, gümüş çizgili bir elbiseyle büyük retro hisler verdi. Saç aksesuarları görünüme drama kattı. Nysa’nın annesi aktris Kajol bazı fotoğraflar paylaştı ve “Mini ben ve ben! Zarif bir şekilde başladık ve sonra insan olduk.”

Bu arada, Kajol kısa süre önce kızının kazandığı popülariteden bahsetti. Hindustan Times’a konuşan aktris, “Elbette onunla gurur duyuyorum. Gittiği her yerde onurlu davranması gerçeğini seviyorum. Tek söyleyebileceğim, 19 yaşında ve eğleniyor. Yapmak istediği her şeyi yapma hakkı var ve ben onu her zaman destekleyeceğim.”