Ödül Fonksiyonlarının Gerçekliği Hakkında Kriti Sanon'un Söyledikleri

SuGiBi

New member
Kriti Sanon, birçok sinema filminde gösterime girerek gişe rekorları kıran bir 2024 geçirdi ve OTT'de yapımcı olarak ilk kez sahneye çıktı.

Her iki reklam filmi de Teri Baaton Ana Aisa Uljha Jiya Ve mürettebat takdir topladı. OTT'deki ilk çıkışı Patti'yi yap eleştirmenler ve kitleler tarafından da alkışlandı.

Geçtiğimiz günlerde Ranveer Allahbadia ile sohbet eden oyuncu, bugünlerde devam eden ödül törenleriyle ilgili dürüst görüşlerini paylaştı. 90'lı yıllarda bunun çok daha basit olduğunu ve bugün tamamen PR odaklı olduğundan özgünlüğün eksik olduğunu belirtti.

“90'lı yıllarda en fazla üç olmak üzere iki ödül fonksiyonu vardı. Artık her portalın bir ödül fonksiyonu var. Bir anda bunun ne kadar önemli olduğunu hissetmeye başladım. Artık her şeyin PR için olduğunu hissediyorum.” “

Kriti ayrıca ödül törenleri için giyinmenin bile ne kadar erken dönemde çok daha basit olduğundan bahsetti. Gerçek zanaat kutlanıp ödüllendirilirken cazibe Haberin Detaylarıda kaldı.

Hayal kırıklığını paylaşarak, “Bazen geçmişteki ödül fonksiyonlarına bakıyorum. [actors] Evlerinden bir şeyler giyerlerdi, kendileri hazırlanırlardı, ne giydiğinize karar veren kimse olmazdı, tasarımcı isimleri gelmezdi. İnsanlar bazen denim ve tişörtlerle dolaşıyorlardı.”

Eğer değiştirmek zorunda kalsaydı, mevcut manzarada değişecek çok şey olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı. Ancak bunlardan biri ödül gösterilerinin yapılma şekli olacaktır.

İş cephesinde ise aktris henüz önümüzdeki yıl için bir sonraki film listesini resmi olarak onaylamadı.