Yenilmez
Active member

Birkaç amputasyondan sonra ölümden kurtulma şansı son derece zayıftı. Ama şimdi Roman Kostomarow yavaş yavaş hayata dönmek için mücadele ediyor.
2006’da Torino’daki Kış Oyunlarında Olimpiyat altını kazandı, şimdi Roman Kostomarow aylardır yaşam mücadelesi veriyor. Yılın başında korona enfeksiyonunun neden olduğu zatürree ile Moskova’daki bir hastaneye kaldırıldı. Dolaşım bozukluğu da geldi, komaya girdi.
Durumu düzelmediği için ayakları ve sol elindeki parmaklar kesilmek zorunda kaldı. Doktorlar 46 yaşındaki çocuğa çok az yaşama şansı verdi. Ancak Kostomarov çok mücadele etti. Mart ayının sonunda yeniden kendi kendine nefes alabileceği haberinin yayılmasından sonra, görünüşe göre iyileşme süreci devam ediyor.
En azından hafta başında uzun bir süre – güzel haberlerle – Instagram üzerinden tekrar konuştu. Kapşonlu ve sakallı bir fotoğrafının yanına şunları yazdı: “Benim için endişelenen, benim için dua eden, hayatımın armağanlarını kuşatan bu zor durumdan kurtulacağıma inanan herkese teşekkür ederim.”
Kostomarov: “Önümde hala çok çalışma var”
Devam ediyor: “Önümde daha birçok zorluk olacak ama ailem, akrabalarım ve beni bu dünyadan alıp bugüne kadar benimle çalışan doktorlar sayesinde umarım hepsini atlatırım. ” Kostomarov sözlerini şöyle bitiriyor: “Önümde daha çok çalışmam var…”
Gönderi, Kostomarov’un 4 Ocak’tan bu yana ilk Instagram gönderisiydi. Kısa bir süre sonra, Kostomarov’un zorlu acılar dönemi başladı. Buz dansçısı, Olimpiyat zaferine ek olarak, başarılı kariyerinde iki dünya şampiyonluğu ve üç Avrupa şampiyonluğu kutladı.