Yenilmez
Active member

Alman dekatloncu Manuel Eitel, Paris'teki Olimpiyat Oyunları'na giderken korona enfeksiyonu nedeniyle durduruldu. Hayatının en kötü gününden bahsediyor.
Dekatloncu Manuel Eitel, korona enfeksiyonu nedeniyle Olimpiyat Oyunları'na katılımını iptal etmek zorunda kaldı. 27 yaşındaki sporcu Instagram'da “Bugün hayatımın en kötü günlerinden biri ve öyle olmaya devam edecek” yazdı ve hastalığını kamuoyuna duyurdu. “Şu anda hissettiğim şey, sporda yaşadığım herhangi bir yenilgiyi aşıyor. Kesinlikle şaşkınım, yıkıldım ve artık dünyayı anlayamıyorum.”
Alman Atletizm Birliği'nin duyurduğu üzere, SV Halle'den Till Steinforth Alman Olimpiyat takımına katılacak. Onunla birlikte dünyanın en iyileri Leo Neugebauer ve eski dünya şampiyonu Niklas Kaul da Almanya adına yarışacak.
“Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum, kalbim acıyor ve henüz net düşünemiyorum,” dedi Eitel. “Alman atletizm takımına ve özellikle dekatloncu çocuklarıma azami başarılar diliyorum. Bu mücadeleyi sizinle birlikte vermeyi ne kadar isterdim!”