“Ona Her Zaman Minnettar Kalacağım”

SuGiBi

New member
Resim X'te paylaşıldı. (nezaket: ibeingPramodSG)

Aynı zamanda aktör-yönetmen Mahesh Manjrekar'ın kızı olan aktör Saiee Manjrekar, mega seride ilk kez sahneye çıkacağını açıkladı Dabangg 3 Salman Khan'ın karşısında ve bunun onun tanınmasına gölge düşürüp düşürmediği. Hindustan Times'a verdiği bir röportajda Saiee şunları söyledi: “Benim için hiç kimse Dabangg 3'ü izlemeye gelmedi. Parçası olmam gereken bir Salman Khan filmiydi. Yeni gelen biri için bundan daha iyi bir şey olamaz. “Bunun beni etkilediğini fark etmek, bunu oluşturmam yıllarımı alırdı.”

Yakın zamanda Kuch Khattaa Ho Jaay'da rol alan oyuncu, Salman Khan'ı imzaladığı projeler hakkında mutlaka arayıp bilgilendirdiğini de açıkladı. “Ona söylememenin haksızlık olacağını düşünüyorum. O bana bu fırsatı verdi ve Aktör, “İş bulduğumda ona her zaman minnettar olacağım” dedi.

Salman Khan'dan biraz daha bahsederek onu ve babasını “koruyucu figürleri” olarak nitelendirdi. “Sektöre bu kadar genç yaşta girdiğim için” kendimi güvende hissetmek için bir güvenlik ağı çok önemliydi. Kendi başına gelen insanların nasıl olacağını hayal bile edemiyorum. “Bu çok korkutucu.”

Saiee, üç yıllık Dabangg 3'ün ardından kısa süre önce Bollywood filmi Kuch Khattaa Ho Jaay'da rol aldı. Aynı zamanda Ghani, Major (her ikisi de 2022) ve Skanda (2023) gibi güney filmlerinde de yer aldı. Sıradaki ise Auron Mein Kaha Dum Tha. Saiee ilk çıkışını 2019 Inn Dabangg 3'te yaptı.