Otlu Krep

bencede

Active member
Otlu Krep Tanımı İçin Gereçler

  • 3 yumurta
  • Yarım kabartma tozu
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Aldığı kadar un (Kek kıvamından yavaşça ağır olmalı)
  • 5 kol yeşil soğan
  • 1 kase dereotu
  • 1 kase maydanoz
Otlu Krep Tanımı Yapılışı

  1. Yumurtayı tuz karabiber yağ ve kabartma tozunu uygunca çırpınız.
  2. Üzerine yavaş yavaş un ekleyip kıvam sağlayınız.
  3. En son ince doğranmış yeşilliklerle harmanlayınız. Granit tavayı bir sefer yağlamak koşuluyla karışımdan 1 kepçe dökerek artlı önlü pişiriniz. Afiyet olsun! :).
 
Üst