Oyuncu Burak Özçivit’ten ‘set çalışanlarına hakaret’ argümanlarına cevap

Aslıhan

Active member
‘Kuruluş Osman’ dizisinin set çalışanları, başrol oyuncusu Burak Özçivit’in kendilerine hakaret ve küfür içerikli kelamlar dediğini belirterek kabahat duyurusunda bulunduğu teziyle gündeme gelmişti. Burak Özçivit çıkan haberlere rağmen açıklama yaptı.

Burak Özçivit, evvelki akşam marka yüzü olduğu Altınyıldız Classics’in Ulus 29’da düzenlediği davete katıldı. Oyuncu, rol aldığı “Kuruluş Osman” dizisinin setinde yaşadığı tatsızlıkla ilgili konuştu. Set çalışanları, Özçivit’in kendilerine hakaret içerikli kelamlar dediğini öne sürerek oyuncu hakkında kabahat duyurusunda bulunmuştu.

Özçivit, hakkındaki argümanlar için şu biçimde dedi: “Beni hepiniz tanıyorsunuz. Benim çizgim, duruşum belirli. Teğe bir beni ilgilendiren bir durum değil.”

NE OLMUŞTU?

Beykoz Riva’da 8 Aralık 2020 tarihinde ‘Kuruluş Osman’ dizisinin çekimleri sırasında, dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in kendilerine küfür ve hakaret içeren kelamlar dediğini tez eden 4 set çalışanı, Özçivit hakkında kabahat duyurusunda bulundu.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca Burak Özçivit hakkında, “birden çok bireye yönelik alenen hakaret” kabahatinden soruşturma başlatıldığı sav edildi.