Oyuncu Fahriye Evcen’den dadı açıklaması!

Aslıhan

Active member
Dört yıldır memnun bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, bu sene farklı dizilerle izleyici karşısında olacak. Basın mensuplarıyla konuşan ikiliden hoş oyuncu, 2 yılda 15 dadı değiştirdiğine dair ortaya atılan tezlere cevap verdi.

Eşi Burak Özçivit’le bir arada davete katılan Fahriye Evcen, “Ben en çok smokin giymesini beğeniyorum. Günlük kıyafetleri de epeyce seviyorum fakat smokin öteki oluyor” diyerek, eşine smokini epey yakıştırdığını söylemiş oldu.

‘Alparslan’ dizisiyle setlere iki yıl daha sonra dönen Fahriye Evcen, “Uzun bir süre at ve kılıç çalıştık. Aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor fakat epey keyifli. Barış’la da çok hoş keyifli çalışıyoruz” halinde konuştu. Evcen, “Karan’a bakmak ve set içinde zorlanıyor musunuz?” sorusuna, “Biz o süreçleri geçtik. Artık daha rahatız. Üretimde saatler ve iş günü konusunda fazlaca nizamlı bir set” karşılığını verdi.

2 yılda 15 dadı değiştirdiği tez edilen Fahriye Evcen,“Dizi başlamadan evvel kendim ilgileniyordum. Dizi başladıktan daha sonra o denli bir arayışımız oldu. Fakat konuşulan sayılar yok. Yalnızca çocuğa sevgi ile yaklaşmasına bakıyorum… Özellikli olması değerli değil, çocukla bağ kurması kâfi. Lisan bilmesi de kıymetli değil evvela bizim lisanımızı âlâ bir biçimde öğrenmesi değerli, başka lisanlar yaş büyüdükçe eğitim olarak öğrenecek aslına bakarsan” kelamlarıyla argümanları yalanladı.

NE OLMUŞTU?

Burak Özçivit, ‘Kuruluş Osman’ın yeni dönemiyle ekranlarda olacak. Eşi Fahriye Evcen ise uzun bir ortadan daha sonra ‘Alparslan’ isimli diziyle setlere dönüyor. Dönem projesiyle uzunluk gösterecek olan 35 yaşındaki hoş oyuncu, “Ekranda olmayı fazlaca özledim. Sete çıkmaya az kaldı” açıklamasını yapmıştı.

Eşi Fahriye Evcen ile içinde ‘dadı krizi’ yaşandığı sav edilen Özçivit’ten açıklama geldi. Özçivit, “Öyle bir kriz yok. O işlerle Fahriye ilgileniyor. Ona sormanız daha gerçek olur.” sözlerini kullandı.

TV’den kazandığı parayı nasıl değerlendirdiği sorulan Özçivit, “Bu stil şeyleri konuşmaktan pek hoşlanmıyorum. Bu soruyu geçelim lütfen” dedi.

Öte yandan Burak Özçivit’in yüzük tercihi dikkatlerden kaçmadı.

YENİ DADIYA BİN DOLAR

Ağır bir çekim periyoduna girecek olan oyuncu çiftin, bu açıklamaya karşın 2.5 yaşındaki oğulları Karan Özçivit için bir dadı daha tuttuğu öğrenildi. Posta gazetesinde yer alan habere göre; Karan’la ilgilenecek ikinci dadının aylık maaşı bin dolar (yaklaşık 8 bin 500 TL).