“Oyuncu Olarak Ayaklarımı Bulmakla İlgiliydi”

SuGiBi

New member
Görüntü Zoya Akhtar tarafından paylaşıldı. (nezaket: zoieakhtar)

Bombay:

Yönetmen Zoya Akhtar Perşembe günü kendisinin ve yazar Reema Kagti’nin gelecek film için tanınmış isimlerin rol almasını istemediklerini söyledi. Archie’ler yıldızlar kendi imajlarının bagajıyla gelirler.Archie’ler aynı adlı popüler Amerikan çizgi romanlarından uyarlanan bir Hint canlı aksiyon müzikal filmidir.

Bu, süperstar Shah Rukh Khan ve yapımcı-iç mimar Gauri Khan’ın kızı Suhana Khan’ın, merhum yıldız Sridevi ve yapımcı Boney Kapoor’un kızı Khushi Kapoor’un ve megastar Amitabh Bachchan’ın torunu Agastya Nanda’nın ilk oyunculuk deneyimine işaret ediyor.

Akhtar, oyuncu seçimi direktörleri Karan Mally ve Nandini Shrikent ile yakın çalıştıklarını ve bir yıl süren seçmelerin ardından kadroyu kilitlediklerini söyledi.

“Yeni gelenleri istediğimiz konusunda açıktık çünkü onlar çok ikonik karakterler ve zaten çok iyi tanınan herhangi birini almak, iyi ya da kötü, kendi bagajlarını ya da imajlarını buna dahil edecek. Ayrıca onlar (karakterler) 17 yaşındalar. Film yapımcısı Bollywood Hungama OTT Hindistan Festivali 2023’te filmde “eski – yaşlı, bu yüzden genç çocuklara ihtiyacımız vardı” dedi.

Yapımcılar ayrıca ilk şarkıyı da yayınladılar Sunoh etkinlikteki filmden.

1960’larda geçen Archie’ler Archie, Betty, Veronica, Jughead, Reggie, Ethel ve Dilton’un hayatları aracılığıyla dostluğu, özgürlüğü, aşkı, kalp kırıklığını ve isyanı araştırıyor. İzleyicileri hayali dağlık Riverdale kasabasına götürecek.

Akhtar, yayıncı Netflix’in Hindistan’daki popüler çizgi romanları uyarlaması ve kurgulaması için kendisine “teklif” sunduğunda yönetmen Gully Boy’un reddedemeyeceğini söylediğini söyledi.

“Bundan sonra ne yapmak istediğimi bilmiyordum, bana en sevdiğimiz çizgi romanlardan biri olan Archies’i verdiler, bununla büyüdüm. ‘Bunu nasıl alıp özünü koruyup bunu nasıl yapabilirim’ diye düşündüm. Hindistan’dan?’ “Küresel bir fikri mülkiyet olduğundan, buradan bir şeyler alıp bunu orijinal özünü koruyan ve günümüzün çocuklarına hitap eden bir dilde yapabilmem gerekiyor. Bunun için heyecanlandık. “İstediğimizi yaptık ve her zamanki gibi artık korkmaya başladık” diye ekledi.

Senaryosunu yazan Kagti Archie’lerasıl meselenin çizgi roman dünyasına ve onun karakterlerine adaleti sağlamak olduğunu söyledi.

“Zorluk, bugün pek geçerli olmayabilecek bir fikri mülkiyeti alıp onu alakalı hale getirmek ve aynı zamanda Archies’in her bir karakterine ve dünyasına sadık kalmaktı. Bu, Hindistan’da uyarladığımız bir Amerikan fikri mülkiyetidir ve umarım bunu başarabiliriz. Adaleti sağladık” dedi.

Suhana Khan, oyunculukla ilk çıkışını yapmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi. Archie’ler.

“Benim için her şeyden çok, bir oyuncu olarak ayaklarımı bulmakla ilgiliydi. Archie’ler“Netflix gibi küresel bir platformda yayınlanacak olan ve Zoya’nın gözetimi altında çalışacak olan bu projede, yeni gelen biri olarak isteyebileceğim en iyi eğitim ve öğrenim ortamına sahip olduğumu düşünüyorum” dedi.

Khushi, bu dünyanın bir parçası olmanın “gerçeküstü” bir deneyim olduğunu söyledi.

Aktör, “Çok fazla eğitimden geçtik. Rahatlamak ve karakterlerimizin bedenine girmek için yüzme, bisiklete binme, paten yapma ve oyunculuk atölyeleri yaptık. Çekimlere geldiğimizde son derece hazırlıklıydık” dedi. katma.

Archie’ler 7 Aralık’ta Netflix’te gösterime girecek.