Oyuncu Şükran Ovalı’dan eşi Caner Erkin hakkında şaşırtan evlilik itirafı!

Aslıhan

Active member
2017’de futbolcu Caner Erkin ile dünyaevine giren oyuncu Şükran Ovalı, 2018 yılında kucağına aldığı kızı Mihran Ela ile memnun bir evlilik ömrü sürüyor. Ovalı anne olduktan daha sonraki değişimi için “Caner yeterli ki vazgeçmedi” sözünü kullandı.

Şimdilerde sevilen dizi “Yargı”da “Savcı Derya”yı canlandıran Şükran Ovalı, bir mecmua için röportaj verdi. Eşi futbolcu Caner’i ve kızı Mihran Ela’yı anlatan Ovalı, anne olduktan daha sonra güç devirlerden geçtiğini söz etti.

caner ekin ve eşi şükran ovalı

“BOLCA VAKİT GEÇİRDİK”

Uzun bir ortadan daha sonra ekranlara dönen Şükran Ovalı, ekranlarda olmadığı müddetlerde kızıyla ilgilendiğini, tiyatro ve dijital projelerde yer aldığını tabir etti. Pandemi periyodunda ise kızını büyütmek için hoş bir vakte sahip olduğunu belirten Ovalı “O süreçte de Caner’le birlikte kızımızı büyüttük, bir arada çokça vakit geçirdik. Ne keyifli bize.” açıklamasında bulundu.

caner erkin, eşi şükran ovalı ve kızları

“KIZIMLA TAMAMLANDIM”

Anne olduktan daha sonra pek fazlaca değişimin peşinde devam ettiğini belirten Ovalı “Anne olunca epey fazla değişim de birlikteinde geliyor bence, inan anlatmaya kalksam buraya sığmaz. Anne olmadan evvel güya daha fazla kendinizi etrafa onaylatmaya çalışıyorsunuz, meslek ömrünüzü da özel ömrünüzü da… Lakin Mihran’la bir arada ben de bir birey olduğumun farkına vardım. Onaylatma hissim kalmadı ve hayatta en epeyce kızımı sevecek olmak rahatlattı beni. Hakikaten düşünüyorum da onsuz ne yapmışım bu kadar zaman… Mihran olmadan evvel güya eksikmişim ve kızımla tamamlandığımı hissediyorum… Onunla bir daha doğdum diyebilirim. Daima kuvvetli bir kadındım, yıllardır kendi ayaklarım üzerinde duruyorum fakat artık daha kuvvetli hissediyorum kendimi. Kısa yoldan söylemem gerekirse, hamdım piştim diyebilirim.” sözlerini kullandı.

caner erkin eşi şükran ovalı ve kızları

“birlikte BÜYÜTÜYORUZ”

hayatın kendine verdiklerine ebediyen şükrettiğini belirten Ovalı, dengeyi en evvel kendi ortasında kurduğunu deklare etti. Ovalı “Hayatta epey planlı ilerleyen, plan yapmayı seven biri değilim akışa teslim oluyorum sıklıkla. Çok düzgün bir yol arkadaşım, eşim var. Mihran’ın doğumundan bu yana bana epeyce yardımcı oldu. birlikte büyütüyoruz kızımızı epeyce şükür. Bu dengeyi de birlikte kuruyoruz Caner’le. İş konusuna gelince; işimi epeyce severek yapıyorum. Ve her vakit da yapmaya devam etmek istiyorum. Sahnede olmaktan, sette olmaktan fevkalade keyif alıyorum. “ biçiminde deklare etti.

şükran ovalı ve eşi caner erkin

“İYİ Kİ CANER…”

Caner Erkin’dilk evvel veliliğe dair bir niyeti olmadığını lisana getiren ünlü oyuncu Ovalı “Çok şükür ki Caner’le yollarımız kesişti, artık ailem her şeyim ve yine yeterli ki diyorum. Tanıdıkça yeterli ki diyorum düzgün ki çocuğumun babası…” açıklamasında bulundu.