Parineeti Chopra’nın Choora Töreninden İç Fotoğraf. Nezaket

SuGiBi

New member
Fotoğraf Madhu Chopra tarafından paylaşıldı. (Nezaket: drmadhuakhourichopra)

Yeni Delhi:

Küresel yıldız Priyanka Chopra’nın annesi Madhu Chopra, Parineeti Chopra’nın bu güzel, görülmemiş fotoğrafını paylaşarak Pazar günümüzü çok daha güzel hale getirdi. koro geçen hafta tören yapıldı. Dil’i öldür Aktris Parineeti Chopra, geçen Pazar günü Udaipur’da samimi bir törenle Aam Aadmi Partisi (AAP) parti lideri Raghav Chadha ile evlendi. Şimdi, düğün şenliklerinin bitiminden neredeyse bir hafta sonra, Madhu Chopra Pazar günü hayranlarına Parineeti’nin güzel bir fotoğrafını ikram etti. koro tören. Resimde, 34 yaşındaki aktrisin çok hoş bir sarı şalvar kıyafetiyle kameraya poz verirken en parlak gülümsemesini sergilediğini görüyoruz. Fotoğrafı Instagram hesabında paylaşan Parineeti’nin teyzesi Madhu Chopra, “Koro töreninde mutlu gelin” yazdı.

Parineeti’den bir tepki bekleniyor. Bu arada aşağıdaki yazıya bir göz atın:

Cuma günü Parineeti, özel bir şarkıyla birlikte düğününden kesitler paylaştı Ah piya kocası Raghav Chadha için şarkı söyleyip kaydetti. Video Parineeti’nin saklanmasıyla başlıyor. baaraat. “Aman Tanrım, oluyor” diye mutlulukla bağırıyor. Videoda ayrıca gelin girişi ve jaimala töreni de yer alıyor. Sevimli Haberya tepki gösteren Raghav Chadha, Instagram’da şöyle yazdı: “Böyle bir hediye alacağımı hiç düşünmezdim ama sanırım şarkıcı eşim beni şaşırtmayı seviyor! Gerçekten bunaldım… Sesiniz artık Habernun müziği haline geldi. benim hayatım…Bizim hayatımız…Teşekkür ederim Bayan Chadha. Senin yanımda olduğun için kendimi dünyanın en şanslı adamı olarak görüyorum.”

Raghav Chadha Haberya şu şekilde tepki verdi:

Videoyu paylaşan Parineeti şunları yazdı: “Kocama… Şu ana kadar söylediğim en önemli şarkı.. Sana doğru yürümek, baraattan saklanmak, bu sözleri söylemek… Hatta ne diyeyim ki.. O piya, chal chalein aa. Bu şarkının canlanmasına yardımcı olan herkese çok minnettarım. Besteci – Gaurav Dutta. Şarkı Sözleri – Gaurav Dutta, Sunny MR ve Harjot Kaur. Yapımcılığını – Nabeel ve Sunny MR üstleniyor ve tabii ki bu günü ekstra özel kılan tüm ekibime teşekkür ederim.” Parineeti’nin erkek kardeşi Shivang Chopra, yorum bölümünde şunu yazdı: “Dostum. Tamam duygusal olarak max. Parineeti Chopra çok tatlı görünüyorsun. Raghav Chadha yakışıklı af.” Parineeti’nin gelin kıyafetini tasarlayan Manish Malhotra kalp emojisi attı. Neha Dhupia’nın yorumunu “Çoooook güzel” okudu.

İşte bahsettiğimiz Haber:

Parineeti Chopra ve Raghav Chadha, Pazartesi sabahı düğünlerinden rüya gibi fotoğraflar paylaştılar ve altına şöyle yazdılar: “Kahvaltı masasındaki ilk sohbetten itibaren kalplerimiz biliyordu. Uzun zamandır bu günü bekliyordum… Sonunda kavuştuğum için çok mutluyum. Bay ve Bayan olun! Birbirimiz olmadan yaşayamazdık… Sonumuz şimdi başlıyor.”

Çift ayrıca arkadaşları ve takipçileri için özel bir teşekkür notu paylaştı. Şöyle yazıyordu: “Raghav ve ben bir dakikanızı ayırıp kalbimizin derinliklerinden Teşekkür etmek istedik. Sevgi ve sıcak dilekler için şükranla dolup taşıyoruz. Her ne kadar birbirimize yanıt verme şansımız olmasa da her mesajı bizzat (hayat tahmin edebileceğiniz gibi bir kasırgaydı.) Bilin ki her şeyi kalbimizden keyifle okuyoruz. Birlikte bu güzel yolculuğa çıkarken, sizin olduğunuzu bilmek bizim için dünyalara bedel. hepsi yanımızda. Sevginiz ve kutsamalarınız gerçekten paha biçilemez ve bundan daha minnettar olamazdık. Sevgiler, Parineeti ve Raghav.”