Paris Olimpiyatları 2024: Taapsee Pannu, Mathias Boe'ye Eşi

SuGiBi

New member
Delhi:

Badminton oyuncusu Mathias Boe, Olimpiyatlar için Paris'te. Satwiksairaj Rankireddy ve Chirag Shetty'nin koçu. Mathias, açılış töreninden Badminton yıldızı Prakash Padukone, PV Sindhu ve Agus Dwi Santoso ile fotoğraflar paylaştı ve “Anı defterine bir tane. Şimdi oyunlar başlasın.” yazdı. Oyuncu ve Mathias'ın eşi Taapsee Pannu, gönderinin yorumlar bölümünde “Bu kıyafeti düğünde kullanabilirdik! Bayrakla güzel görünüyor.” yazdı. Bu arada Mathias, Paris Olimpiyatları açılış töreninden Taapsee tarafından Instagram hikayelerinde yeniden paylaşılan başka bir fotoğraf paylaştı. “Kim tahmin ederdi ki. Benim [flag of Denmark] bir adam emojisiyle [Indian flag],” yazdı.

Mathias Boe'nin paylaşımı şöyle:

Taapsee Pannu bu görseli paylaştı:

Taapsee, bu yılın Mart ayında Udaipur'da uzun zamandır birlikte olduğu erkek arkadaşı Mathias Boe ile evlendi. Oyuncu, kişisel hayatını kamuoyunun incelemesine tabi tutmaktan çekindiği gerekçesiyle düğününü gizli tutma kararını açıkladı. Oyuncu Hindustan Times'a, “Kişisel hayatımı bu tür bir incelemeye açmak isteyip istemediğimden emin değilim. Bunun için kaydoldum, partnerim veya düğünde bulunan insanlar değil. Bu yüzden bunu kendime sakladım.” dedi.

Hintçe film kariyerine adım atan Taapsee Pannu Chashme Baddoor 2013 yılında, eleştirmenlerce beğenilen ve gişe rekorları kıran filmlerdeki performanslarıyla tanındı. Pembe, Naam Shabana, Soorma, Mülk, Manmarziyaan Ve TapadAyrıca şu filmlerde de rol aldı: Oyun Bitti, Badla, Saand Ki Aankh Ve Görev MangalEn son şurada görüldü: ÇirkinOyuncu ayrıca gerilim filmlerinde de rol aldı Bulanıklık Ve DobaaraaYaklaşan projeleri arasında şunlar yer alıyor: Khel Khel Benim Ve Phir Aayi Haseen Dilruba.