Pelin Akil’den itiraf: Alin ve Lina babacı!

Aslıhan

Active member
Ünlü oyuncu Pelin Akil, ikiz kızları Alin ve Lina’nın babaları Anıl Altan’a düşkün olmalarından keder yanarken espirili bir lisanla, “Ben setten dönmüşüm, koşa koşa meskene gidiyorum onları uyutayım diye lakin onlar, ‘Bizi baba uyutsun’ diyorlar!” halinde konuştu.

‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’, ‘Arka Sıradakiler’, ‘Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı’ üzere muvaffakiyetleri üretimlerde gösterdiği başarılı oyunculuğuyla gözlerden düşmeyen Pelin Akil eşi Anıl Altan ve kızları ile geçtiğimiz akşam Arnavutköy’de bir yerden çıkarken objektiflere yakalandı.

pelin akil ve anıl altan

“ÇOK REKLAM SİNEMASI TEKLİFİ GELİYOR”

Arnavutköy’de bir yerden çıkarken görüntülenen Pelin Akil ve Anıl Altan çifti gazetecilerin sorularını karşılıksız bırakmadı. Altan, “Ailece bir reklam sinemamız olacak. Çok reklam sineması geliyor lakin biz epeyce düşünüyoruz. faydalı olmasını istiyoruz” biçiminde konuştu.

ünlü çift ikiz kızlarıyla arnavutköyde görüntülendi

“ALİN İLE LİNA BABACI!”

Başarılı oyuncu Akil ise basın mensuplarından gelen “Hem set birebir vakitte iki çocuk sıkıntı olmuyor mu?” sorusuna espirili yaklaşımıyla “Zorluk demeyelim de babaya düşkünler, babacılar. Ben setten dönmüşüm, koşa koşa konuta gidiyorum onları uyutayım diye fakat onlar, ‘Bizi baba uyutsun’ diyorlar. Ayakları üzerinde duran, çalışan annelerini örnek alacakları için epeyce mutluyum” biçiminde cevapladı.