Pelin Karahan annesi Nural Koçyiğit’in yeni yaşını ‘Taş bebek 60 oldu’ notuyla kutladı!

Aslıhan

Active member
Ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın hoşluğuyla senelera meydan okuyan annesi Nural Koçyiğit, 60 yaşına bastı. Karahan, annesinin yeni yaşını toplumsal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

Kavak Yelleri dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Pelin Karahan Instagram’da duygulandıran bir paylaşıma imza attı. İş insanı Bedri Güntay ile keyifli bir evlilik sürdüren, Ali Demir ve Can Eyip isminden iki çocuğu olan Pelin Karahan annesi Nural Koçyiğit’in yeni yaşını kutladı.

İşte Pelin Karahan’ın his dolu iletisi:

“Taş bebek 60 oldu bugün. Daima diyorum bir daha derim, elim kolum her şeyim canım annem. Çok şey diyesim var lakin hakikaten sözler yetersiz sana.

Bizi, seni bilenler bilir esasen. Hoşluğun, neşen, hayat enerjin, becerikliliğin, her şeyi çabucak halledip organize edişin, bir ortama girdiğindeki ışığın. Her özelliğinle düzgün ki benim annemsin! Sen olmasan ben hiç bir vakit bu kadar kuvvetli hissetmezdim bu hayatta.

Çocuklarımın enerjik sevgi dolu anneannesi, benim can yoldaşım, arkadaşlarımın bir tanecik Nural ablası. Güzel ki doğdun bebek! (Bence hiç yaşlanmayacak yalnızca yaş alacaksın)”

Öte yandan anne-kızın birbirlerine olan benzerlikleri dikkatlerden kaçmadı.

pelin karahan ve annesi

Ünlü oyuncunun annesiyle olan paylaşımı takipçileri tarafınca beğeni yağmuruna tutuldu.