Peynirli Pişi

bencede

Active member
Peynirli Pişi Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 kase rendelenmiş kaşar
  • 4 -5 yemek kaşığı lor peyniri
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2-3 bardak un
Kızartmak için;

  • Sıvı yağ
Peynirli Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Un ve kabartma tozu hariç tüm materyalleri karıştıralım.
  2. Un ve kabartma tozunu ekleyip, sert olmayacak bir hamur elde edelim.
  3. 5 dakika dinlendirip, yavaşça unlanmış tezgaha alıp merdane sayesinde açalım.
  4. Bardakla yuvarlak kesip kızgın yağda, orta ateşte gerili önlü kızartalım. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun ????????.
Peynirli Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst