32 yaşındaki Sardunyalı Piero Cottu, Folletto elektrikli süpürgeleri satarak ayda 10 bin euro kazanıyor: İşte hikayesi
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 4 Ekim 2024, 15:54
32 yaşındaki Sardunyalı Piero Cottu, Milano'da Folletto temsilcisi olarak çalışıyor ve şunları söylüyor: Corriere della Sera, nasıl kazanıyor 10 bin euro aylık satış vakum.
Piero elektrikli süpürge satıyor ve ayda 10 bin euro kazanıyor
Piero Cottu artık bir menajer Kobold Milano'da yaşıyor ve kazancı kapı kapı satışlara bağlı. İşte hayatının nasıl değiştiği.
Bu iş her ne kadar rüya gibi görünse de risksiz değildir:
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 4 Ekim 2024, 15:54
32 yaşındaki Sardunyalı Piero Cottu, Milano'da Folletto temsilcisi olarak çalışıyor ve şunları söylüyor: Corriere della Sera, nasıl kazanıyor 10 bin euro aylık satış vakum.
Piero elektrikli süpürge satıyor ve ayda 10 bin euro kazanıyor
Piero Cottu artık bir menajer Kobold Milano'da yaşıyor ve kazancı kapı kapı satışlara bağlı. İşte hayatının nasıl değiştiği.
Zaten ilk aydan itibaren genç adam satmayı başardı 42 cihazikincisinde ise ulaştı 50. Aylık 10 bin avroya varan kazançlarla. Bu bağlamda Piero ironik bir şekilde şunları ekledi:“Ben sorumluydum atlarama bir arkadaşım bu işi denememi önerdi. Başlangıçta şüpheliydim ama denemeye karar verdim.”
Bu işin riskleri“karım Devam etmezsem boşanmakla tehdit etti”.
Bu iş her ne kadar rüya gibi görünse de risksiz değildir:
Bu nedenle Piero ticaretin bazı püf noktalarını ortaya koyuyor. Satış yapabilmek için öncelikle evde eş ve kocanın bulunması gerekmektedir. Bu önemlidir çünkü acentenin söylediği gibi hem karı hem de kocanın şunları satın almaya ikna edilmesi gerekir:“Satmazsan yemezsin”diyor oğlan.
Son olarak Cottu, güvenli bir maaşı garanti altına almak için en azından satış yapabilmenin gerekli olduğunu belirterek sözlerini bitiriyor. günde üç cihazHer üç müşteriden birinin satın almaya ikna olduğu göz önüne alındığında.“Hiç kimse kendi başına karar verme zahmetine katlanmayacak, üzgünüm aile draması“.