Pişi Tanımı

bencede

Active member
Pişi Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 2, 5 -3 su bardağı un
Pişi Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Derin bi kasede yoğurt ,tuz ,karbonat bi çırpıcı ile uygunca çırpılır .
  2. Akabinde elenmiş unumuzu ekleyip bi hoş yoğurulur.
  3. 10 dakika dinlendirip iki eşit bezeye ayırıyoruz fazlaca ince olmıcak biçimde açıyoruz.
  4. İstediğimiz biçimde kesip kızgın yağda önlü artlı pişiriyoruz.
  5. Pişimiz servise hazır.
Not:ben bu ölçülerde kendimize nazaran yaptım ölçüleri çoğalta bilirsiniz????.
 
Üst