Pofuduk Pankek

bencede

Active member
Pofuduk Pankek Tanımı İçin Materyaller

  • 2 yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 bardaktan bir parmak eksik süt
  • 1,5 çay kaşığı karbonat
  • 1,5 su bardağı un (katı olursa süt eklenebilir)
Pofuduk Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yumurta ve şeker mikserle uygunca çırpılır.
  2. Öteki materyaller de eklenir ve homojen bir kıvam alana kadar çırpmaya devam edilir.
  3. Akabinde bir kaşık yardımı ile hamuru krep tavasına döküp artlı önlü kızarana kadar pişirilir.
Pofuduk Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst