Polise kaygısını kaş göz işaretleriyle anlattı!

Aslıhan

Active member
Müge Anlı’nın programında konuşan Şilan Topal, karakolda kaşlarını oynatarak polislere zorla tutulduğunu işaret ettiğini anlattı. Boşanma kademesindeki eşi tarafınca zorla taksiye bindirilerek kaçırılan Şilan Topal’ın anlattıkları seyircinin pek dikkatini çekti.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul Şişli’de bir çocuk annesi olan Şilan Topal, ailesinin konutunun önünde oturduğu sırada, 9 ay evvel boşanma davası açtığı Mithat Topal ve birlikteindeki bireylerce evvelki akşam zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. Yakınlarının ihbarı üzerine polis takımları çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip kararı Topal’ın kaçırıldığı Gaziosmanpaşa’daki adrese ulaşan polis, Şilan Topal’ı kurtardı. Topal’ın sıhhat durumunun güzel olduğu öğrenildi.

“SADECE ÇOCUĞUMU İSTİYORUM”

Emniyete getirilen Şilan Topal, işlemlerinin akabinde savcıya söz vermek için Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Topal şunları söz etti:

“Kurtulduğum için memnunum. Polislere, devlet büyüklerine teşekkür ediyorum. Gerekli cezanın verilmesini istiyorum. Yalnızca çocuğuma kavuşmak istiyorum.”

MÜGE ANLI’NIN PROGRAMINDA OLANLARI ANLATTI

Müge Anlı’nın programına katılan Şilan Topal, yaşadıklarını anlattı:

“Bizi indirdikten daha sonra polisi arayabilirdi. Yanımızdaki öbür kişi taksiciyi tanıdığını söylemiş oldu.”

POLİSLERE KAŞ GÖZ İŞARETLERİYLE ANLATTI

Topal, karakola boşanma evresindeki eşiyle el ele girdiğini, kaşını gözünü oynatarak polislere zorla tutulduğunu işaret ettiğini anlattı. Topal, eşinin kendisine karakola girmeden “Ne söyleyeceğini biliyorsun” diyerek tehdit ettiğini tabir etti.