Portakal Kokulu Pankek

bencede

Active member
Portakal Kokulu Pankek Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 2,5 su bardağı un
  • 1 çay bardağı şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Biraz portakal kabuğu rendesi
Portakal Kokulu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yumurta ve şekerimizi mikser ile biraz çırpalım.
  2. Kalan gereçlerimizi ve denetimli olarak unumuzu ekleyelim.(boza kıvamında akar bir hamurumuz olacak).
  3. yavaşça sıvı yağ ile yağladığımız teflon tavamıza azar azar dökelim ve orta ateşte önlü gerili pişirelim.
Portakal Kokulu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst