Prabhas'ın Kalki 2898 AD'yi “Büyük Hit” Yaptıkları İçin Hayranlarına Minnettarlık Notu: “Sen Olmadan, Sıfırım”

SuGiBi

New member
Resim X'te paylaşıldı. (Resim nezaketen: VyjayanthiFilms)

Delhi:

Süperstar Prabhas'ın son teklifi Kalki 2898 AD Deepika Padukone ve Amitabh Bachchan'ın başrollerini paylaştığı film gişede tüm rekorları kırıyor. Film yakın zamanda dünya çapında 1000 crore kulübüne girdi. Başarısını kutlamak için aktör hayranlarıyla bir Haber paylaştı ve filmi büyük bir hit yaptıkları için onlara teşekkür etti. Hatta hayranları olmadan sıfır olduğunu bile söyledi.

X hesabına geçen Vyjayanthi Films, Prabhas'ın “Merhaba, nasılsınız? Hayranlarım bana böylesine büyük bir hit sağladığınız için çok teşekkür ederim. Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim, çok teşekkür ederim. Siz olmadan ben sıfırım. Nag Ashwin sayesinde böylesine büyük bir film yapmak için beş yıl boyunca gerçekten çok çalıştı. Bence yapımcılara teşekkür etmeliyiz. Harcama şekilleri hepimizi endişelendiriyordu. Ve ben de, bence çok fazla harcıyorsunuz diye sorardım. O da, hayır, büyük hit yapıyoruz, endişelenmeyin, en yüksek kalitede film vermeliyiz, derdi. Bu yüzden yapımcılara ve Naggy'ye, Hint sinemasının en büyük efsaneleriyle çalışma fırsatı verdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Amitabh bey ve Kamal bey, hepimiz sizi izleyerek büyüdük ve sizden çok şey öğrendik. Çok güzel bir kadın olan Deepika'ya çok teşekkürler ve hepinizin bildiği gibi çok daha büyük bir 2. bölümümüz var. Ve yine sizi çok seven hayranlarıma teşekkürler.”

Videoyu buradan izleyebilirsiniz:

Kalki 2898 AD hayranlardan, eleştirmenlerden ve ünlülerden sevgi alıyor. Birkaç gün önce Deepika, Ranveer'in “Karakterinin hamile olduğu bir film görmek ve gerçek hayatta hamile olması gerçekten çılgınca. Neler oluyor?” dediği bir Haberyu Instagram'da paylaştı.

Deepika Padukone buna, “Eve vardığımızda gerçek inceleme gelecek.” diye yanıtlıyor. “Duygularla doluyum. Ne hissedeceğimi bilmiyorum.” diye ekliyor. Videonun altına, “En sevdiğiniz kısım hangisiydi? Aşağıya yorum yapın. İzlediniz mi? (sic)” diye yazıyor.

İçinde Kalki 2898 ADDeepika Padukone hamile bir kadın olan Sumati'yi canlandırıyor. Kalki 2898 AD'de Mrunal Thakur, Vijay Devarakonda, Dulquer Salmaan ve film yapımcıları SS Rajamouli ve Ram Gopal Varma konuk olarak yer alıyor.