Prabhu Deva'nın Egzersiz İlhamı Bir Chiranjeevi Şarkısıdır. Yeterince söylendi

SuGiBi

New member
Prabhu Deva bu görseli paylaştı. (nezaket: PrabhuDeva)

Yeni Delhi:

Her şeyi bırakın ve doğrudan Prabhu Deva'nın X (eski adıyla Twitter) sayfasına gidin. Antrenman rutininden bir Haber paylaştı. Sadece bu değil, Prabhu Deva spor salonu seansının ardındaki ilhamı da ortaya çıkardı. Tahmin etmeye gerek yok. Megastar Chiranjeevi'den bahsediyoruz. Selfie Habersunda Prabhu Deva titrerken görülüyor Manmadha televizyonda oynuyor. Chiranjeevi'nin kendine özgü tarzıyla ritimlere ayak uydurduğunu görebiliriz. 2003 yapımı filmden parça Tagore, Mallikarjun ve Maha Lakshmi tarafından söylendi. Müziği Mani Sharma besteledi. Kliple birlikte Prabhu Babu, “Mega Mega Mega Star'ın Dansını ve Çalışmasını İzliyorum. #Esin.”

Mega Mega Mega Star'ın Dansını İzlemek ve Çalışmak #Esin@KChiruTweetspic.twitter.com/GRUnfqEbL8

— Prabhudheva (@PDdancing) 16 Şubat 2024
Dinlemek isteyenler için Manmadha, sizin için hazırladık:

Prabhu Deva ve Chiranjeevi birçok kez işbirliği yaptı. 2006'da Prabhu Deva, Raghava Lawrence'ın başrol oyuncusuydu. StilChiranjeevi'nin küçük bir rol oynadığı yer. Yetenekli bir dansçının etrafında dönen filmde Charmme Kaur da yer aldı.

Prabhu Deva ve Chiranjeevi 2007 filminde birlikte çalıştılar. Shankar Dada Zindabad. Prabhu Deva'nın yönettiği bu Telugu dilindeki komedi-dramada başrolde Chiranjeevi yer alıyor ve Pawan Kalyan konuk oyuncu olarak yer alıyor. Meka Srikanth, Dilip Prabhavalkar ve Sayaji Shinde projenin bir parçasıydı.

2022'de Prabhu Deva şarkının koreografisini yaptı Thaar Maar Thakkar Maar Tanrı Baba filminde Chiranjeevi ve Salman Khan'ın rol aldığı. Parça son derece popüler oldu ve hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden övgü topladı.

Bu arada Hindistan Hükümeti, Chiranjeevi'yi ülkedeki ikinci en yüksek sivil ödülü olan Padma Vibhushan ile onurlandırdı. Onuru aldıktan sonra Chiranjeevi, çabalarına destek veren hükümete, hayranlarına ve iyi dileklerine teşekkür etti.

İzleyicilerle paylaştığım bir Haberda hayranlarım, kan kardeşlerim buraya gelmemi sağlıyor. Hayatımı ve bu anı sana borçluyum. Asla yeterince yapamayacağımı bilmeme rağmen her zaman minnettarlığımı elimden geldiğince ifade etmeye çalışıyorum. Sinema kariyerimin son 45 yılında beyazperdede elimden geldiğince sizleri eğlendirmeye çalıştım. Ekran dışında da zaman zaman ilgili ve sosyal insani meseleleri ele alarak bu ihtiyaca yardımcı olmaya çalışıyorum.”

???????????? pic.twitter.com/4PDaCV2kzv

— Chiranjeevi Konidela (@KChiruTweets) 25 Ocak 2024
2006 yılında Chiranjeevi, Hint sinemasına yaptığı katkılardan dolayı üçüncü en yüksek sivil ödülü olan Padma Bhushan'a layık görüldü.