Pratik Karadeniz Yağlaması

bencede

Active member
Pratik Karadeniz Yağlaması Tanımı İçin Materyaller

  • Büyük bazlama
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı kaşar rendesi
  • 1 su barağı tel peynir
  • 50 gr tereyağı
Pratik Karadeniz Yağlaması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Fırından aldığımız hazır bazlamanın kenardan iki santim bırakıp ortasını oyun ve çıkarın.
  2. İçine tel peynir serpin.
  3. Üzerine kaşar rendesi ve 200 derece ısıtılmış fırına ızgaranın üzerine koyun ve fırında peynirler eriyene kadar pişsin.
  4. Tereyağını minik modüller koparıp peynirlerin üzerine yerleştir.
  5. Fırına yine ver.
  6. En son yumurtayı kır.
  7. Yumurta istenilen kıvama gelince çıkarıp bazlamanın kenarlarını tereyağıyla yağla afiyet olsun.
Pratik Karadeniz Yağlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst