Preity Zinta, Mani Ratnam'ın Dil Se'deki Bir Sahneden Önce Makyajını Yıkamasını İstediğini Hatırlıyor: “Şaka Yaptığını Sanıyordum”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: preityzinta)

Yeni Delhi:

Preity Zinta, Perşembe günü Bollywood'un ilk filminin setlerinde geçirdiği zamanı hatırlayarak anılar şeridinde yürüdü Dil Se Shah Rukh Khan'ın yanında. Geçtiğimiz günlerde Instagram'da yayınlanan bir gönderide, Kal Ho Na Ho Mani Ratnam'ın yakın çekim yapmadan önce ondan yüzünü yıkamasını ve tüm makyajını çıkarmasını istediği zamanı hatırladı. Aynı yakın çekimin fotoğrafını Instagram'da paylaşan Preity Zinta, filmden ilginç bir anekdotu anlattı. Şöyle yazdı: “Bu fotoğraf Dil Se setinin ilk gününde çekildi. Mani Ratnam efendim ve Shah Rukh Khan ile çalışacağım için çok heyecanlıydım. Mani efendim beni görünce gülümsedi ve kibarca yüzümü yıkamamı istedi…. Ama efendim… makyajım çıkacak, dedim gülümseyerek…. Tam olarak istediğim şey bu… Lütfen yüzünü yıka…. O da gülümsedi. Şaka yaptığını sanıyordum… Sonra onun olmadığını anladım!!! Harika Santosh Shivam (Görüntü Yönetmenimiz) sayesinde yeni yıkanmış bir yüzle çekim yaptım ve bundan paçayı sıyırdım sanırım o beni vurdu Dil Se #geri dönüş perşembe #Dilse #Anılar #Ting.”

Gönderiye bir göz atın:

Bir gün önce Preity Zinta, çocukları Gia ve Jai ile birkaç fotoğraf paylaştı. Preity, fotoğrafların “Home Sweet Home”da çekildiğini açıkladı. Paylaşımına şöyle yazdı: “Yağmurlu günlerin en güzel tarafı… Küçüklerin küçük öpücükleriyle dolu tembel öğleden sonra uykuları. Bundan daha iyi bir neşe, duygu ve sevgi yoktur.” Gönderiye #Jai, #Gia, #Babylove, #rainyday, #twins etiketleriyle eşlik etti.

Preity Zinta'nın gönderisine buradan göz atın:

Preity Zinta, 2016 yılında Gene Goodenough ile evlendi ve Los Angeles'a taşındı. Ancak Hindistan'ı ziyaret etmeye devam ediyor. Çift, 2021'de taşıyıcı annelik yoluyla ikiz çocuk sahibi oldu. Preity Zinta, en çok aşağıdaki gibi filmlerdeki performanslarıyla tanınır: Dil Se, Lakshya, Salaam Namaste, Kal Ho Na Ho, Veer-Zaara ve Dil Chahta Hai diğerlerinin arasında.