Priyanka Chopra, Yeni Yılda Kocası Nick Jonas ve Annesi Madhu ile Eğlenceli Bir Partiye Katıldı

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (Jerrymimir'in izniyle)

Yeni Delhi:

Priyanka Chopra'nın eşi Nick Jonas ve annesi Madhu Chopra ile birlikte gerçekleştirdiği yeni yıl kutlamalarından fotoğraflar kilometrelerce uzaktan eğlence çığlıkları atıyor. Salı günü, Priyanka Chopra'ya özel bir hayran sayfası, yıldızın ailesi ve arkadaşlarıyla Cabo'da yaptığı yeni yıl kutlamalarından bazı içeriden fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflarda Priyanka, Nick ve oyuncuların annesi Madhu Chopra'nın üzerinde mutlu yıllar yazan uyumlu gözlükler taktıklarını görüyoruz. Üçünün de kameraya komik suratlar yaptığı görülüyor. Fotoğraflar, “Cabo'da dünkü kutlamalardan bazıları” başlığıyla paylaşıldı.

Aşağıdaki yazıya bir göz atın:

Bu arada dünya yıldızı Priyanka Chopra'nın annesi Madhu Chopra, yakın zamanda Free Press Journal ile yaptığı röportajda damadı Nick Jonas hakkında sadece iyi şeyler söyledi. Şarkıcı-aktöre övgüde bulunan Madhu Chopra, Nick'in Priyanka'nın yokluğunda kızı Malti Marie Chopra Jonas'a baktığından bahsetti. şöyle dedi, “Onu gerçekten seviyorum ve saygı duyuyorum. O sevgi dolu ve saygılı bir jamaai. Birbirimize saygı duyuyoruz ve her şeyi tartışıyoruz ama aramızda bir yerde bir çizgi çekiyoruz. Sağlıklı bir aile olarak hepimiz birbirimizin arkadaşlığından keyif alıyoruz. Nick olabilir bir yabancı ama ben onu bir aile insanı olarak görüyorum. Priyanka ve Nick aynı etik değerleri paylaşıyor ve aynı zamanda ailenin hayatta ilerlemenin anahtarı olduğunu da garanti ediyor” dedi Madhu.

Ayrıca şunları ekledi: “Priyanka ve Nick'in profesyonel olarak birbirlerini çok iyi desteklediklerini görüyorum. Priyanka herhangi bir görevde olmadığında Malti ile ilgileniyor. Ona sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Priyanka annelik sorumluluklarını benden daha iyi üstlendiği için artık çok mutluyum.”

Kızı Priyanka hakkında soru sorulduğunda Madhu, “Kızım Priyanka aracılığıyla anne-babama ve kayınvalideme sağladığımın iki katını kazanıyorum. Priyanka bizden bir şeyi özümsedi, yani aile desteği son derece önemli. “Ben acil bir durumda uzaktayken babasının onlarla ilgilendiğini görmüştü. Bugün kızı Malti'ye bu kadar iyi bakarak bizi gururlandırdı. Hem Nick hem de Priyanka, uygun bir eşleşme oldukları için gerçekten şanslılar.”

İş açısından Priyanka Chopra en son Russo Kardeşler'in küresel dizisinde görüldü. Kale Richard Madden'ın karşısında. Farhan Akhtar'ın bir filmi var. Başlıklı Jee Le Zaraafilmde Katrina Kaif ve Alia Bhatt ile birlikte yer alacak.