Priyanka Chopra'nın İrfan Ahmed'e “En İyi Anılarını” İçeren Doğum Günü Dileği Her Şey Eğlenceli

SuGiBi

New member
En iyi doğum günü dileği ödülü Priyanka Chopra'ya verildi. Oyuncu, İrfan Ahmed'e dilek dilemek için Instagram Reel'i paylaştı. Videoda Priyanka, annesi Dr. Madhu Chopra ve İrfan'ın yer aldığı paha biçilmez gerileme anları yer alıyor. Havuz partisi görsellerinden mutlu bir aile toplantısına kadar Haber, bir buçuk mil öteden gol çığlıkları atıyor. Reel'i Instagram'da paylaşan Priyanka, şunları yazdı: “En iyi anılara ve gelecek daha fazlasına. Doğum günün kutlu olsun, İrfan Ahmed.” Video şu ana kadar 8 milyondan fazla izlendi. Hayranlar, İrfan Ahmed hakkında daha fazla bilgi edinmek için yorum kısmına akın etti. Bazıları onun Priyanka'nın kuzeni olduğunu iddia etti.

Şu anda şutunu çeken Priyanka Chopra Kale 2Günlük rutininden kısa kesitleri paylaşarak Instagram ailesini bilgilendirmeyi seviyor. Oyuncu geçtiğimiz günlerde yanında kaya gibi duran “sihirli ekibini” kutlayan fotoğraflar paylaştı. Fotoğraflarda küçük Malti Marie Chopra Jonas'ı da görüyoruz. Albümü paylaşan Priyanka şunları yazdı: “Benim işimde, etrafınızda olan ve sizi her projede destekleyen insanlar olmadan hiçbir şey mümkün değildir. Kelimenin tam anlamıyla bir aktör için deneyimi yaratabilir veya bozabilirler. Elbette her proje, ekibe katkıda bulunan yüzlerce kişiden oluşuyor, özellikle bu proje, 400'den fazla kişiden oluşan devasa bir ekiple övünüyor. Kale S2. (Bazıları eksik) Saçtan, makyaja, gardıroptan, yönetim ulaşımına, asistanlara, çocuk bakımına kadar bu yılın (2 film ve bir sezon) sonunu göremezdim. hepiniz beni destekliyorsunuz. Tekrar teşekkür ederim! Ve bu sezonun çekimlerini bir BANG ile bitirelim.”

Priyanka Chopra daha sonra hayranlarının geçen haftaya göz atmasına izin verdi ve en tatlı fotoğrafları paylaştığı için ona ne kadar teşekkür etsek azdır. Malti'nin oyuncaklarıyla oynamasından Priyanka'nın iş günü ajandasına kadar albümde her şey aşkla ilgiliydi. Priyanka ayrıca başlıktaki her slaytı da açıkladı. Şöyle yazıyordu: “1: cazibe tokatladığında 2: ah, merhaba leğen kemikleri seni bir süredir görmemiştim…3: neredeyse o zaman geldi 4: makyaja başlamadan önce cilt hazırlığı 5: çok güzel 6: “Ben gökkuşağı hayaleti” – MM 7: kızım komik! 8: Diana'nın gözleri.. 9: “Ailem, herkesi anlıyorum “Ben ağlamıyorum… sen ağlıyorsun.”

Dışında Kale 2Priyanka Chopra'nın da var Devlet Başkanı John Cena ve Idris Elba'nın yanında.