Priyanka Chopra'nın Laapataa Bayanlar Yönetmeni Kiran Rao'ya Mesajı: “Daha Fazla Film Yapın”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (Resim izniyle: priyankachopra)

Yeni Delhi:

Küresel yıldız Priyanka Chopra, filminin başarısından dolayı yönetmen Kiran Rao'ya büyük övgüde bulundu Laapataa bayanlar. Don yıldızı Çarşamba günü Instagram beslemesinde filmin bir posterini paylaştı ve şöyle yazdı: “Eğlence ve eğitim için teşekkürler @raodyness! Bu mücevher için tebrikler (kutsama ve kalp şeklinde göz emojileri) daha fazla film çek!” ICYDK, Laapataa Bayanlar'da önemli rollerde Nitanshi Goel, Pratibha Ranta, Sparsh Srivastav ve Ravi Kishan yer alıyor. Yapımcılığını Aamir Khan, Kiran Rao ve Jyoti Deshpande üstleniyor. Film, Aamir Khan Productions, Jio Cinemas ve Kindling Pictures tarafından desteklenmektedir.

Aşağıdaki Priyanka Chopra'nın gönderisine bir göz atın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Günün erken saatlerinde Alia Bhatt, yıldız oyuncu kadrosuna övgüler yağdırdı ve şunu yazdı: “Filmlerde harika vakit geçirdik…(kalp emojisi). Bu bayanlar @pratibha_rabta @nitanshigoelofficial (ve bu taraftaki beyler @ss_this_side @ravi_kishann) gerçekten kalbime sahipler ..@raodyness Ne kadar güzel bir film.. ve tüm oyuncu kadrosu muhteşem performanslar sergiliyor, hepinizi tebrik ederim…”

Aşağıdaki Alia'nın gönderisine bakın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Alia Bhatt'tan önce filmi yakın zamanda izleyen Sunny Deol, Instagram hikayelerinde bir not yayınlayarak incelemesini paylaştı. Gadar 2 oyuncusu, filmin “Netflix'te filmlerde trend #1″ yazan bir posterini paylaştı. İncelemesini hem Hintçe hem de İngilizce olarak paylaşan Sunny şunları yazdı: “Laapataa Bayanlar'ı izlemeyi yeni bitirdim, uzun zamandır bu kadar iç açıcı ve masum bir film izlememiştim. Kiran Rao'ya ve ekibine en iyi dileklerimle, herkese bu mücevheri izlemesini önereceğim.” Sunny Deol'a yanıt veren Kiran Rao, “Teşekkür ederim Sunny ji.” Ayrıca metne kırmızı bir kalp, gülen yüz ve katlanmış eller emojisi ekledi.

Laapataa bayanlar yeni kocalarının evine giderken trende yer değiştiren iki genç gelinin hikayesine dayanıyor.