Qala Yıldızı Swastika Mukherjee’nin Ruj Rengi Seçimini Sorgulayan Hayranına Destansı Cevabı: “Neden olmasın”

SuGiBi

New member
Swastika Mukherjee bu fotoğrafı paylaştı. (Nezaket: swastikamukherjee13)

Yeni Delhi:

Kala yıldız Swastika Mukherjee geçtiğimiz günlerde makyajını denedi ve yeşil bir ruj tonu sürdü. Ancak bu, gönderisine yorum yapan ve böylece renk seçimini sorgulayan bazı hayranlarının hoşuna gitmedi. Öyle oldu ki Çarşamba günü aktris, Mumbai’de bir araba yolculuğundayken yeşil kıyafetini tamamlamak için koyu yeşil dudakları seçti. Arabanın içinden bir dizi özçekim paylaşan oyuncu, “Çünkü -Asla Uber’e binmeyeceğim, asla müsait değiller. Kıyafetlerimi tekrarlamayı seviyorum ve yırtılana kadar giyiyorum. Tüm renklere sahibim. Ruj denilince dünyanın bir numarası ve işte burada onları günlük hayatımda sürmeye başlıyorum. Araba sürmeyi seviyorum. Grileri seviyorum.”

Pek çok kişi oyuncuya yeni görünümü için iltifat ederken, aynı zamanda internetin belirli bir bölümünden de öfke çekti. Ona yanıt veren bir kullanıcı, yorumlara “Y bu ruj rengi” yazdı ve ayrıca rengin kıyafetiyle ne kadar hoş görünmediğini söylemeye devam etti. Ancak Swastika Mukherjee, “Y değil mi?” diyerek hemen yanıt verdi. Aktris devam etti, “Peki buna kim karar verecek? BEN Çünkü bu benim yüzüm ve benim rujum. Elbette beğenmeyebilirsin ama neden diye sormak biraz çocukça.

Swastika’nın burada ne yazdığına bir göz atın:

Geçen yıl eleştirmenlerce beğenilen filmde görülen Swastika Mukherjee Kala Triptii Dimri ile birlikte geçen yıl Anneler Günü’nde Sezaryen yaraları olan bir kadının midesinin iki siyah beyaz fotoğrafını paylaştı. Swastika Mukherjee, kızı Anwesha Sen’i etiketleyerek, “Vücudumda bir bebek taşıdım. Göğsümde bir bebekle yattım. Yuhalama öptüm, üzerime kustum, üzerime işedim ve kakamı yaptım ve bir sandalyede uykusuz geceler geçirdim. Ama başka türlü olmazdı.”

Swastika Mukherjee ayrıca, “Vücudum mükemmel değil, yaralar ve izlerle dolu ama aynaya baktığımda bir anne görüyorum ve daha büyük bir onur veya kutsama yok” diye ekledi. Tüm annelere ve anne figürlerine teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti: “Çifte görev yapan tüm anne ve babaların ve oradaki Evcil Hayvan Annelerinin Anneler Günü kutlu olsun. Siz var ya harikasınız! Şerefe bize.”

Aşağıdaki gönderisine bakın:

Swastika Mukherjee gibi filmlerdeki çalışmalarıyla tanınır. Dedektif Byomkesh Bakshy!, Şah Cihan Naipliği, shibaji,dil bechara, Bhooter Bhabishyat birlikte Papatya lokomotifiweb dizisi.

Günün Öne Çıkan Videosu

Deepika’nın Rahat Havaalanı Görünümü. Deepika gibi ol