“Raf Ömrümün Bittiğini Sanıyordum”

SuGiBi

New member
Neelam Kothari bu görseli paylaştı. (nezaket: neelamkotharisoni)

Bombay:

Neelam Kothari şüphesiz 80'li ve 90'lı yılların sonlarında beyaz perdeyi yönetti. Gibi filmlerle Ilzaam, Khudgar, Hatya Taaqatwar, Hum Sath Sath Hain Ve Kuch Kuch Hota Hai kedisinde zarif varlığıyla Bollywood'u kasıp kavurdu. Ancak bir gün filmlerden uzaklaşmaya karar vererek birçok hayranının kalbini kırdı. Neelam, sinema dünyasından uzaktayken aile işi olan mücevher işine girişti ve başarılı bir iş kadını olarak adını duyurdu. Şaşırtıcı bir şekilde, dört yıl önce bir realite şovuyla uzun zamandır beklenen bir dönüş yaptı. Bollywood Kadınlarının Muhteşem Yaşamları ve şu anda eğlence sektöründe oldukça aktif.

ANI ile konuşan Neelam, yolculuğunu anlattı ve sinemadaki raf ömrünün bittiğini düşündüğü için sektörden ayrıldığını ancak artık bu inancını bir kenara bırakıp “yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu” kanıtladığını söyledi.

“Yolculuğum bir yo-yo gibiydi… bilirsiniz, 80'li ve 90'lı yıllarda büyük bir başlangıç gördüm, sonra biliyorsunuz sektörden ayrıldım. Sonra kendi işimi, ailemin mücevher işini kurdum ve sonra 'Muhteşem Hayatlar'la büyük bir patlamayla geri döndüm. İnanılmazdı. Bu fırsatların önüme çıkması beni çok şanslı kılıyor. Yani kısaca yolculuğum, bunun inişli çıkışlı bir yolculuk olduğunu söyleyebilirim. İnişler ve çıkışlar da gördüm, her şeyi gördüm” dedi.

“Dürüst olacağım… Raf ömrünün bittiğini düşündüğüm için sektörden ayrıldım. Ve dürüst olmak gerekirse, 50 yaşıma geldiğimde çok rahatladım, ofise gidip eve bir anne, bir eş olarak geri döndüm. ve çalışan bir anne olmak. Ve birdenbire, biliyorsunuz, büyük bir patlamayla geri döndüm… bu da yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu gösteriyor,” diye ekledi Neelam.

Neelam, kariyerinin zirvesindeyken oyunculuk mesleğine ara verdi. “Zirvedeyken ayrıldım ve sönmediğim için insanların beni bir şekilde hatırladığını hissediyorum” diye ifade etti.

Neelam'ın en son çalışma projesi Audible'ın podcast dizisi 'Marvel's'ı içeriyor Çorak Topraklar: Wolverine. Neelam, Jean Gray karakterine sesini verdi.

Sesli seri üzerinde çalışma deneyimini paylaşarak şunları söyledi: “Ben pek bir bilim kurgu hayranı değilim. Yani tüm bu evren ve tüm bu Marvel serisi benim için çok yeni… ve yaratıcı biri olarak kesinlikle ben de bu ortama girmek istedim…bu tamamen başka bir dünya.aslında bunu çok kısa sürede bitirdim ve tüm ekip çok cesaretlendirici ve yardımcı oldu.ve gerçekten çok eğlendim.başka bir dünyaya taşınmış gibi hissettim Yani benim için çok heyecanlıydım.”

Önümüzdeki aylarda üçüncü sezonda karşımıza çıkacak. Bollywood Kadınlarının Muhteşem Yaşamları.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)