“Rahat olmayı seviyorum”

SuGiBi

New member
Triptii Dimri bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: triptiidimri)

Yeni Delhi:

Delhi, burada büyüdüğü için aktör Triptii Dimri'nin hayatında her zaman özel bir yere sahip olacak. Çarşamba günü bir etkinlik için ulusal başkentte kısa bir mola verdi ve burada ANI ile kısaca konuştu ve Delhi ile ilgili güzel anılarını hatırladı.

“Hayatımın 21 yılını Delhi'de geçirdim. Bugün South Extension pazarına gelirken şüphesiz nostaljik oldum. Delhi pazarlarında momo gibi lezzetli sokak yemeklerini keşfederek saatler geçirdim. Ailemi, arkadaşlarımı ve arkadaşlarımı özledim. Elbette Delhi'de yiyecek,” diye paylaştı Triptii, Twamev'in Delhi'deki amiral mağazasının açılışı sırasında.

Triptii aslen Uttarakhand'dan geliyor ancak hayatının büyük bir bölümünü Delhi'de geçirdi. Delhi'de okuduktan sonra oyunculuk kariyerine devam etmek için Mumbai'ye taşındı.

Ve şimdi onun gibi filmlerdeki oyunculuk deneyimiyle Laila Majnu, Bülbül, Qala ve Hayvan, Genç sanatçı sektörde kendine bir yer edinmeyi başardı. İlginç bir şekilde Triptii, moda beyanıyla da hayranlarını büyüledi.

Havaalanında görünmek onun için sık sık karşılaşılan bir durum haline geldiğinden, başka bir şehre gitmeden önce giydiği kıyafetlerle ilgi odağı olması zaman almadı.

Havaalanında her zaman iyi giyinme baskısına dayanıp dayanmadığı sorulduğunda Triptii, “Hayır…Rahat olmayı seviyorum. Uçakta kendimi çok üşüyorum, bu yüzden tamamen örtülü ve rahat olduğumdan emin oluyorum.”

Ayrıca moda bölümünün yıllar içinde geliştiğini de hissediyor.

“Başlangıçta giyinişimde çok rahattım… şimdi bile çok rahatım ama etkinliklere gitmem gerektiğinde biraz dikkatli olmam gerekiyor. Her zaman çok rahat olamam değil mi?” Triptii güldü.