Rahul Bhat, Hollywood'un ilk bakışıyla Kumbh'da Bulunan Hollywood'un ilk bakışıyla üçüncü görünüme geçti

SuGiBi

New member
Hızlı okumalar

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir.

Rahul Bhat, Hollywood'un ilk çıkışıyla Cannes 2025'e geri döndü.

Film, kayıp bir baba arayan bir ailenin draması.

Bhat Descrbe, Kumbh Mela'daki çekim yoğun ama büyüleyici.

Mumbai:

Netflix'in başarısına dayanmak Kara emriRahul Bhat, Hollywood'un ilk çıkışıyla Cannes Film Festivali'nde üçüncü sırada yer alacak. Kumbh'da kayıp ve bulundu.

Deneyimini paylaşan Bhat Çeşitlilik“Bir değişim için, biri bana bir dramaya teklif etti. Her zaman karanlık, ciddi, şiddetli rollerde bulundum. Bu yüzden düşündüm, başka bir şey, İngilizce bir şey deneyeyim. Kumbh'ın sonunda vurduk, ama hala inente – ve birçok insan. Çok büyüleyici.

“Aktörler olarak, bazıları, gerçek bir yerde çekim yaptığımızı unutuyoruz. Rolde çok uzaktasınız, sadece başka bir set gibi hissetmeye başlıyor. Kritik bir şekilde beğenilen, ama bu kelimeyi ilk kez duyuyorum- '- ve harika hissettiriyor,” diye ekledi hey.

Kumbh'da kayıp ve bulundu Debutant Mayur Puri tarafından yönetilen ve Los Angeles merkezli Mulberry Films tarafından üretilen yürekten bir dramalıdır. Hikaye, İngiliz karısı ve oğlu ile Hindistan'ın Kumbh Mela'sını ziyaret eden Londra merkezli bir felsefe profesörünü takip ediyor, sadece Hintli eski karısını ve oğullarını aile evinde ve babası kayıp. Aile onu ararken, iki üvey kardeş kutsal festivalin büyük kalabalığında kaybolur.

Drama, Prayagraj'daki Maha Kumbh Mela sırasında vuruldu.

Bhat'ın festivaldeki önceki görünüşleri Anurag Kashyap'ın Çirkin (Yönetmenlerin İki Haftası, 2013) ve Kennedy (Gece yarısı gösterimi, 2023).

Sıradaki Bhat, Sudhir Mishra'sında politikacı Sanjay Gandhi'yi tasvir etmek istiyor 77 yaz.