“Rahul, herhangi bir şey yapmak istiyor …”

SuGiBi

New member
Hızlı okumalar

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir.

Rahul Vaidya, Virat Kohli'nin Avneet Kaur hakkında bir yazıyı beğenmesini söyledi.

Kohli'nin olaydan sonra Instagram'da onu engelledi.

Abhijeet Sawant, Vaidya'yı bu konuda dikkat çektiği için eleştirdi.

Yeni Delhi:

Rahul Vaidya kısa süre önce Virat Kohli'nin Avneet Kaur hakkında yanlış yorumlanan bir yazı hakkında yorumları yaptı. Şarkıcı daha sonra Kohli'nin onu Instagram'da engellemesinden bahsetti.

Rahul bir Instagram hikayesi de koydu, “İleride, algoritmanın yapmadığım birçok fotoğrafı sevebileceğini söylemek istiyorum. Yani, kızlar, lütfen PR, benim hatam değil. Bu Instagram'ın hatası, tamam mı?”

Virat Kohli'nin büyük hayran kitlesi, Rahul Vaidya'yı ve iddialarını trolledikçe sorunu hafife almadı.

Son zamanlarda Rahul Vaidya ile yarışan Abhijeeet Sawant Hint idolü Sezon 1, tüm Virat Kohli-Raghul Vaidya Row'a tepki gösterdi.

Abhijeet söyledi Hintçe acele“O asla fark edilmeyecek biri. Birisinin fark edilmeme alışkanlığı var, fark edilmek için bir şeyler yapmaya çalışacak. Mujhe ilgili Bhi Nahi Lagti Yeh Cheeze. Uska Koi Matlab Nahi Hai (Tezin şeylerin alakalı olduğunu sanmıyorum. Bunun bir anlamı yok). “

Ekledi “Koi Sach My Bhi Ghalat Haritası Bhi Dikha Aapko Phir WOH Kitna Bhi Bada Ho Toh Aap Boldo (Büyük bir ünlü olsa bile, yanlış yapan birini görürseniz, onlara söylemelisiniz). O zaman bir iz bırakıyorsun … benSka koi matlab nahi hai. Baki koi nahi bol raha hai na (Bu mantıklı değil. Başka bir şey söylemiyor, değil mi?). “

Abhijeet Sawant Indian Idol Sezon 1'i kazanırken, Rahul Vaidya ikinci ikincisi ve Amit Sana ilk ikinciydi.