Rajinikanth'ın evi Chennai'de şiddetli yağmur nedeniyle sular altında kaldı

SuGiBi

New member
Tamil Nadu'nun başkenti Chennai'de şu anda şehri durma noktasına getiren şiddetli yağışlar yaşanıyor. Bu şiddetli hava koşulları pek çok sakinin hayatını olumsuz etkilerken, süperstar Rajinikanth için de sorunlara neden oldu. Poes Garden'daki gösterişli malikanesi, ısrarcı yağmur nedeniyle sular altında kaldı. Thanthi TV'nin X'te (eski adıyla Twitter) paylaştığı bir gönderide Rajinikanth'ın evinin içinde su görülebiliyor. Süperstarın Chennai'deki rezidansı, her gün binayı görmeye ve önünde fotoğraf çekmeye gelen çok sayıda ziyaretçinin ilgisini çeken popüler bir turistik mekandır. Yüksek güvenlikli bir bölge olan Poes Garden, merhum Tamil Nadu Başbakanı J Jayalalithaa, aktör Dhanush ve diğer ünlüler, iş adamları ve önde gelen avukatlar da dahil olmak üzere birçok önemli şahsiyete ev sahipliği yapıyor.

İş cephesinde Rajinikanth'ın filmi Vettaiyan 10 Ekim'de sinemalarda gösterime girdi. Yönetmenliğini TJ Gnanavel'in yaptığı filmin yapımcılığını Lyca Productions üstleniyor. Ayrıca başrollerde Amitabh Bachchan, Fahadh Faasil, Rana Daggubati, Manju Warrier, Dushara Vijayan ve Ritika Singh yer alıyor. Daha sonra Rajinikanth, Lokesh Kanagaraj'ın filminde görülecek. Hamal. Nagarjuna, Soubin Shahir, Shruti Haasan, Upendra, Sathyaraj ve Mahendran da filmin bir parçası olacak. Bollywood oyuncusu Aamir Khan konuk oyuncu olarak rol alacak Hamal.

Rajinikanth'ın ilk görünümü Hamal Eylül ayında yapımcıları tarafından tanıtıldı. Posterde megastar kendi karakteri gibi giyinmişti. Üzerinde bir gömlek giydiği ve üzerinde “1421” yazan, coolilerin tipik olarak giydiği bir numara etiketi tuttuğu görüldü. Lokesh Kanagaraj posteri X'te (eski adıyla Twitter) paylaştı ve şunları yazdı: “Süperstar Rajinikanth Sir, Coolie'deki Deva rolünde. Bu Rajinikanth Efendim için çok teşekkür ederim. Bir patlama olacak.”

Süperstar @rajinikanth efendim olarak #Deva içinde #Havacı ?????????

Bunun için çok teşekkür ederim @rajinikanth efendim ????
❤

Bir patlama olacak ????????@anirudhofficial @anbariv @girishganges @philoedit @Dir_Chandhru @sunpictures @PraveenRaja_Off pic.twitter.com/TJxsgGdFfI

— Lokesh Kanagaraj (@Dir_Lokesh) 2 Eylül 2024

Hamal Kalanidhi Maran'ın Sun Pictures tarafından finanse edilen filmin 2025'te vizyona girmesi bekleniyor.