Rakul Preet Singh, Oyunculuk Kariyeri Olmazsa Bir “B Planı” Olduğunu Açıkladı

SuGiBi

New member
Resim Rakul Preet Singh tarafından gönderildi. (nezaket: rakulpreet)

Yeni Delhi:

Bollywood oyuncusu Rakul Preet Singh, oyunculuk kariyerinde başarısız olursa bir acil durum planı olduğunu açıkladı. Aktris kısa süre önce IVM Podcasts tarafından Ashdin Doctor ile The Habit Coach adlı podcast’in bir bölümünde yer aldı ve oyunculuk onun için yürümezse bir B planı olduğunu açıkladı. “Bombay’a taşındığımda. 20 yaşındaydım ve hepsi bu. Matematik mezunuyum, bu yüzden kendi kendime 2 yıl (oyunculuk) deneyeceğim ve eğer yürümezse,” dedim. Okuluma geri döneceğim. Mezuniyetimi bu yüzden tamamladım. İlk film üniversitedeyken çekildi.”

Aktris devam etti, “Ama devamsız kaldım ve sonra hayır dedim, üniversitemi bitireyim. Yani evet kendime 2 yıl verdim, neyse ki her şey yolunda gitti. Ama B planım Moda alanında MBA yapmaktı. ama neyse ki bunu yapmak zorunda değildim, işe yaradı.”

Birkaç hafta önce Rakul, Cumartesi günü açıklanmayan karlı bir yerde tüyler ürpertici (kelimenin tam anlamıyla) bir Habersunu yayınladı. Klipte kriyoterapi alırken görülüyor ve yüzünde milyon dolarlık bir gülümsemeyle tüm süreci çok iyi ve kolay gösteriyor. Mavi beyaz bir mayo giyen Rakul, karakoldaki bir izolasyon noktasındaki ahşap bir kulübeden çıkarken görülüyor. Aktris daha sonra -15 santigrat derecede buz banyosu yapmak için öne çıkarken sakin bir ifade sergiliyor. Buzlu su kütlesinden çıkıp tekrar kabine girerken kıkırdar. Altyazıda Rakul Preet Singh şunları yazdı: “-15’te Cryo var mı?” ve bir göz kırpma emojisi ekledi.

Bir göz at:

Spyder, De De Pyaar De, Manmadhudu 2 ve Doctor G gibi filmlerdeki performanslarıyla tanınan Rakul Preet, aynı zamanda fitness ilham kaynağı olmasıyla da biliniyor. Bu yıl Dünya Sağlık Günü’nde, zorlu egzersiz rutinlerini ve yoga asanalarını gösteren bir Haber kolajı yayınladı. Altyazısında şöyle yazıyordu: “Sonuçlar mı yoksa mazeretler mi? Siz seçin… sağlıklı olmak bir yaşam biçimidir .. sağlıklı olmak zayıf değildir… sağlıklı mutlu, dengeli, enerjik ve hayat size ne getirirse getirsin neşeyle parıldar… sağlıklı bir zihniyettir… #dünyasağlıkgünü kutlu olsun ve hepinizin daha sağlıklı bir zihin, beden ve ruh için küçük adımlar atmasını umuyoruz.”

İş cephesinde, Rakul Preet Singh en son Chhatriwali’de görüldü. Kamal Haasan’ın Indian 2’si ve Arjun Kapoor’la oynadığı bir komedi-drama da dahil olmak üzere sıralanmış birkaç filmi var.