“Ranbir Kapoor Çok Güvenilir ve Parlak Bir Oyuncu”: Kill Star Lakshya Lalwani

SuGiBi

New member
Resim Instagram'da paylaşıldı. (Resim nezaketi: itslakshya)

Delhi:

Son zamanlarda yayınlanan Kill filmindeki performansıyla hayranlarını ve eleştirmenlerini etkileyen Lakshya Lalwani, Ranbir Kapoor'a olan hayranlığını dile getirerek onu güvenli ve ayakları yere basan bir aktör olarak tanımladı. News18'e konuşurken, “Hiçbir çekincesi yok. Ranbir ile takıldığımı ve birkaç kez onunla etkileşime girdiğimi hatırlıyorum ve en ufak bir güvensizlik bile yoktu. Hayatlarında kimin ne yaptığıyla ilgilenmiyor. Sadece kendi alanından memnun,” dedi.

Onu bir mücevher gibi bir adam olarak adlandıran Lakshya, Sanju aktörüyle takılmayı sevdiğini de sözlerine ekledi. “Enerjisini seviyorum ve çok güvenli ve harika bir aktör.”

Ranbir yakın zamanda iki başarılı aktrisle çıkmasının ona “Casanova” ve “Aldatan” gibi etiketler kazandırdığını anlattı. Nikhil Kamad'ın talk show'u People by WTF'nin fragmanında Ranbir, özellikle kimsenin adını vermeden geçmiş ilişkilerinden bahsetti. “Elbette, iki çok başarılı aktrisle çıktım ve bu sadece onun bir casanova olduğu kimliğim haline geldi. Hayatımın çok büyük bir bölümünde aldatan olarak etiketlendim ve hala öyleyim.” dedi.

İş cephesinde, Lakshya Lalwani, Ranbir Kapoor'un kısa bir rol alacağı Aryan Khan'ın yönettiği Stardom dizisinde görülecek. İş açısından, Ranbir Kapoor son olarak Sandeep Reddy Vanga'nın Animal filminde görüldü. Bir sonraki filmde Ramayana'da görülecek. Nitesh Tiwari'nin yönettiği filmde Sai Pallavi de önemli bir rolde yer alıyor.