Ranveer Singh, Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani’nin “Kabhi Khushi Kabhie Gham Hissini Geri Getireceğini” Söyledi

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı.(Nezaket: dharmamovies )

Yeni Delhi:

Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani Aktör Ranveer Singh Salı günü yaptığı açıklamada, yönetmenin kariyerinin “Karan Johar-est” filmi olduğunu söyleyerek, yakında çıkacak filmin “Karan Johar-est” hissini geri getirdiğini vurguladı. Kabhi Khushi Kabhie Gham… bu, film yapımında ilk yolculuğuna damgasını vurdu.

İle Rocky Aur Rani…Karan, 2016’dan sonra yönetmenliğe geri dönüyor Ae Dil Hai Mushkil. Film, Kuch Kuch Hota gibi hit filmlere imza atan yönetmenin kariyerinin 25. yıl dönümünde vizyona girecek. köpek balığı, Kabhi Khushi Kabhie Gam… diğer Benim adım khan.

Alia Bhatt’ın karşısında başrolü oynayan Ranveer, filmin mükemmel bir Karan Johar filmi olduğunu ve kendisini popüler yapan tüm unsurlara sahip olduğunu söyledi.

“Bu, Karan Johar’ın ‘Karan Johar-est filmi’. Bu, Kabhi Khushi Kabhie Gam…. Çok uyumlu ve kasıtlı bir çabaydı. Karan Johar, büyük ekranda izleyerek büyüdüğümüz sinema türünü geri getiriyor. Hayatımızın çok büyük bir parçası oldu” dedi.

Bütün bir nesil için, Karan’ın Kuch Kuch Hota Hai diğer Kabhi Khushi Kabhie Gam… Ranveer, “kült klasiklerden” başka bir şey olmadığını söyledi.

“Bu filmler büyüme yıllarımızın ayrılmaz bir parçasını oluşturuyor. Dolayısıyla bu film, Kabhi Khushi Kabhie Gam… — aile, şarkılar, mutluluk, neşe.

“İnsanları gerçekten mutlu edecek bir film olduğuna inanıyorum. Yüzlerinde bir gülümseme, kalplerinde bir sıcaklık hissi olur” diye ekledi.

Oyuncu, Alia ile birlikte merakla beklenen filmin yeni şarkısını açıkladığı bir basın toplantısında konuşuyordu. Ve Kamleya.

Filmin bu ayın başlarında yayınlanan fragmanı, zıt geçmişlere ve kültürlere sahip bir çiftin hikayesiyle dalga geçiyordu. Filmde ayrıca deneyimli oyuncular Dharmendra, Jaya Bachchan ve Shabana Azmi de yer alıyor.

Alia, 30, dedi Rocky Aur Rani… Hindistan’ın çeşitli kültürünü öven bir film.

“Bu çok farklı bir film ve mekan. Bence ülkemizin güzelliği, kültür açısından çok zengin olmamız. Kuzey Hindistan ve buradaki Bengal gibi karşıt kültürleri temsil ettiğinizde hep bu duyguya kapılıyorsunuz.

“Bu kombinasyonu görmek eğlenceli çünkü kültür açısından çok zengin, renkli ve devreye giren pek çok dinamik var” dedi.

Oyunculuk çıkışını Karan’ın 2012’deki yönetmenliğiyle yapan Alia, film setindeki atmosferin hafif ve eğlenceli olduğunu söyledi. yılın öğrencisi ve daha sonra dahil olmak üzere üretim girişimlerinde çalıştı Humpty Sharma Ki Dulhania, Kapoor ve Oğulları diğer Razi.

“Ranveer, Karan ve ben çok içgüdüseliz. Akışa uymayı seviyoruz ve şaşırmayı seviyoruz. Fazla prova yapmaktan hoşlanmıyoruz. Anın içinde olmayı ve buna odaklanmayı seviyoruz.

“Elbette kafamızdaki senaryo taslağı hareket etmiyor. (Ama) çok eğlenirdik ve kendimizi fazla ciddiye almazdık. Çok çalışırdık ve her zaman yüzde 100’ümüzü verirdik. Ancak ciddi sahneler çekerken bile setteki enerji hiçbir zaman ciddi olmadı” dedi.

Ranveer, aile dramasının ağır dozda mizah içerdiğini söyledi.

“Karan’ın kendi sözleriyle, bu muhtemelen en komik film. Film boyunca bol miktarda mizah var ve bu nedenle setteki hava ve enerji (harikaydı).

“Karan doğuştan bir şovmen, her zaman şakalar yapıyor. Bu yüzden çılgınca, eğlenceliydi. Her gün uyanır ve sete gitmeyi dört gözle beklerdim. Bir grup arkadaşın bir araya gelip bir film çekmesi gibiydi. Bu önemli Sette bu enerjiyi taşımak filme de yansıdı” dedi.

Daha önce 2019’da birlikte rol alan iki oyuncu rögar çocuğufilmin yapımından en sevdikleri anları da hatırladılar.

Ranveer için ekran alanını Dharmendra ile paylaşmak bir rüyanın gerçek olduğu andı.

“Dharamji ile ilk sahnem yüz yüze bir konuşmaydı. Birisi ‘kamerayı çevir’ dediğinde, ‘Aman Tanrım, bu Dharmendra’ diye düşündüm. Kendimi çok hızlı bir şekilde toplayıp performans göstermem gerekiyordu.

“Ama böyle bir efsaneyle ekran alanını paylaşmak benim için gerçeküstü bir andı. Onu izleyerek büyüdüm ve sanki bir fanteziden fırlamış gibiydi” dedi.

Alia, sette eskilerin oyunculuk sürecini her zaman gözlemleyeceğini söyledi. “Shabana ji ile fark ettiğim özel şey, bir an gülümseyip sonraki an bir sahnede ağlayabilmesiydi. Herhangi bir hazırlık gerektirmeyecekti. Jaya hanım arada oturmayı reddedecekti. çekimler.

“Ve Dharamji sahnelerini çok iyi hatırlardı. Ödevini yapardı. Ailenin geri kalanı bile, tüm kadro tek kelimeyle muhteşemdi” dedi.

Yapımcılığını Dharma Productions’ın üstlendiği, Rocky Aur Rani Kii Prem Kahani 28 Temmuz’da ülke çapında tiyatroları vurması planlanıyor.

()