Rashmika Mandanna Farklı Şehirlerde 5 Evi Olduğuna Dair Haberler Üzerine: “Keşke Doğru Olsaydı”

SuGiBi

New member
Rashmika Mandanna bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: rashmikamandanna)

Puşpa yıldız Rashmika Mandanna, 5 şehirde 5 farklı mülke sahip olduğuna dair raporların ardından son zamanlarda trendler listesinde yer aldı. Raporda şöyle yazıyordu: “Rashmika’nın 5 yerde 5 lüks dairesi var.” Raporda ayrıca, “Biliyor muydunuz? Rashmika, sadece 5 yıllık kariyerinde 5 farklı yerde 5 lüks daire satın aldı. Haydarabad, Goa, Coorg, Mumbai ve Bangalore’da. 2021’de arka arkaya mülklere yatırım yaptı.” Rashmika Mandanna, Twitter’daki haberi yalanladı ve bağlantıya “Keşke doğru olsaydı” yanıtını verdi.

Rashmika Mandanna’nın tweet’ini buradan okuyun:

keşke doğru olsaydı

— Rashmika Mandanna (@iamRashmika) 10 Şubat 2023
Rashmika Mandanna, hayatının farklı yönlerinden gönderiler paylaşmayı seviyor. Bu haftanın başlarında, pozitiflikle ilgili bir not paylaştı: “Mutlu olun millet.. umudunuzu koruyun… Mutluluğunuz ve huzurunuz her şeyin üstünde gelir. Hayat olumsuz duygular için çok kısa.”

Bundan önce, antrenman günlüklerinden bir gönderi paylaştı ve altına şunları yazdı: “Bir zamanlar güçlü kadınlara bakıp kendi kendime keşke onun gibi olsaydım diye düşünürdüm… ve bugün bu Haberlara bakıyorum. Kendi kendime ve “Kahretsin.. Ben her zaman olmak istediğim kadınım!” Sadece odaklanırsan ve bunun için çalışırsan, istediğin her şeyi olabilmen/yapabilmen/başarabilmen çılgınca.”

Rashmika Mandanna, en çok şu filmlerdeki performanslarıyla tanınır: Kırık parti, Çamak, Anjani Putra, Çamak diğer Sarıleru Neekevvaru. 2021 filminde oynadıktan sonra bilinen bir isim oldu. Pushpa: Yükselişbaşrollerini Allu Arjun ve Fahadh Faasil’in paylaştığı büyük bir hit oldu.

Rashmika Mandanna, Bollywood çıkışını Güle güle, geçen sene. Filmde Amitabh Bachchan ve Neena Gupta ile birlikte rol aldı. Casusluk dizisinde de rol aldı. Misyonu Majnu son zamanlarda Sidharth Malhotra ile. Ayrıca Sandeep Reddy Vanga’nın filminde Ranbir Kapoor ile birlikte oynamak istiyor. HayvanAnıl Kapoor da başrolde.

Günün Öne Çıkan Videosu

Mouni Roy, Pembe OOTD’de Bir Akşam Yemeği Randevusuna Çıktı