Rati Agnihotri’nin Oğlu Tanuj Virwani, Tanya Jacob ile Evleniyor. İçerideki Resimler

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da yayınlandı. (nezaket: Tanujvirwani)

Inside Edge oyuncusu Tanuj Virwani, Salı günü ailesi ve yakın arkadaşlarının huzurunda Taniya Jacob ile evlendi. Düğün töreninden kareler çiftin arkadaşları tarafından paylaşılırken, Tanuj da Instagram hikayelerinde yeniden paylaştı. Fotoğraflarda çiftin şeftali rengi gelinliklerle uyum sağladığı ve kazandığı görülüyor. Mutlu haberi Tanuj’un amcası Atul Agnihotri Instagram akışında paylaştı. Paylaşımına şöyle yazdı: “Sevgili yeğenim @tanujvirwani @taniyajacob1 Düğününüz için tebrikler. İkinize de sevgi, neşe ve güzel anlar diliyorum. Birlikte yolculuğunuz dünkü kutlamalar kadar harika olsun. Mükemmel bir düğüne ev sahipliği yaptınız @ratiagnihotri10 çok sayıda sevgi ve saygı her zaman #AgnihotriAilesi.”

Tanuj Virwani’nin paylaştığı bazı fotoğraflara bakın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Şimdi Atul Agnihotri’nin ne paylaştığına bakın:

India Today ile yakın zamanda yaptığı bir sohbette Tanuj, annesi tecrübeli aktris Rati Agnihotri’nin evlilik haberlerine nasıl tepki verdiğini anlattı. Şöyle dedi: “Annem 30 yaşıma girdiğimden beri nefes nefese. Her kaygılı ebeveyn gibi onlar da benim sakinleşmemi istediler. Haberi verdiğimde aralarında çok iyi anlaştıkları için en mutlu olan oydu. Benim için bu Küçük, tarafsız ailelere mensup olduğumuz için son derece mutluyduk ve aynı zamanda ailemle birlikte yaşamayı da planlıyoruz.”

Tanuj Virwani, geçmiş hatalarından ders çıkardığı için ilişkisini uzun süre gizli tutmayı seçtiğini açıkladı. Kişisel hayatı hakkında çok açık olmanın çoğu zaman odak noktasını işinden uzaklaştırdığını belirtti.

Tanuj Virwani ve Tanya Jacob, nişanlarını 17 Kasım’da Singapur’da aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte düzenlenen bir kutlamayla kutladılar.